پایگاه خبری آفتاب
۲۱ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 11 June 2026
کد خبر:۱۰۴۶۸۵۸
۱۰:۰۷
۱۴۰۵/۰۲/۰۴

وضعیت نامساعد گزارشگر مطرح ورزشی در آی. سی‌یو

وضعیت نامساعد گزارشگر مطرح ورزشی در آی. سی‌یو
پیشکسوت و یکی از چهره‌های ماندگار تاریخ بسکتبال ایران، به دلیل شرایط نامساعد در بخش آی سی یو بستری شده است.
۱۰:۰۷
۱۴۰۵/۰۲/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

عنایت‌الله آتشی یکی از پیشکسوتان نام آشنای بسکتبال و ورزش ایران که سال‌ها در عرصه‌های مختلف کار کرده است به دلیل شرایط نامساعد جسمی یک هفته است که در بخش آی سی یو بستری است.

عنایت‌الله آتشی از چهره‌های شاخص و ماندگار ورزش ایران (متولد ۱۶ مرداد ۱۳۲۴ – شهرستان جهرم) است که بیش از شش دهه در جایگاه‌هایی، چون بازیکن، مربی، مدیر اجرایی، گزارشگر تلویزیونی و مؤلف در رشد و توسعه بسکتبال ایران نقش‌آفرینی کرده است.

آتشی اکنون در بیمارستان جم تهران بستری است. مهران آتشی فرزند او به ایسنا گفت: پدرم یک هفته است که در آی سی یو بستری است و خیلی هم شرایط خوبی ندارد و باید ببینیم در روز‌های آتی روند درمان چطور پیش می‌رود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
عنایت الله آتشی
ارسال پیام
captcha