پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۴۷۰۹۶
۲۳:۱۱
۱۴۰۵/۰۲/۰۶

ادامه حملات اسرائیل به مناطق جنوبی لبنان؛ ۲۵۰۰ کشته تاکنون

ادامه حملات اسرائیل به مناطق جنوبی لبنان؛ ۲۵۰۰ کشته تاکنون
منابع خبری گزارش دادند که اسرائیل پس از توافق آتش بس همچنان تجاوز به لبنان را ادامه داده و امروز ( یکشنبه ) باردیگر مناطقی از جنوب این کشور را هدف حملات هوایی قرار داده است.
۲۳:۱۱
۱۴۰۵/۰۲/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش شبکه الجزیره، در این حملات بلندی های "علی طاهر" در اطراف النبطیه در جنوب لبنان و نیز اطراف شهرک "کفرا" دیگر منطقه جنوبی لبنان هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفته است.

تعداد قربانیان حملات اسرائیلی به این کشور از تاریخ دوم مارس (۱۱ اسفندماه گذشته) تاکنون، از مرز ۲ هزار و ۵۰۰ نفر فراتر رفته است.

وزارت بهداشت لبنان امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد آمار تلفات حملات اسرائیل به لبنان از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) به ۲ هزار و ۵۰۹ شهید و ۷ هزار و ۷۵۵ مجروح رسید.

این حملات درحالی رخ می دهد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه از تمدید سه هفته‌ای این آتش‌بس که از ۱۷ آوریل (۲۸ فروردین) آغاز شده بود، خبر داد.

این آتش‌بس پس از موج سنگین حملات اسرائیل که از ۱۱ اسفندماه گذشته (۲ مارس) آغاز شده بود، برقرار شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha