پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۰۴۷۴۱۶
۱۴:۵۳
۱۴۰۵/۰۲/۰۹

همسرم و عنایت‌الله آتشی نگذشتند استقلال نابود شود

همسرم و عنایت‌الله آتشی نگذشتند استقلال نابود شود
فریده شجاعی همسر زنده یاد منصور پورحیدری قاطعانه تاکید می‌کند عنایت الله آتشی و منصورخان نگذاشتند باشگاه استقلال از بین برود.
۱۴:۵۳
۱۴۰۵/۰۲/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،

عنایت الله آتشی چهره سرشناس بسکتبال کشورمان صبح سه‌شنبه پس از مدت‌ها بیماری، چشم‌هایش را برای همیشه بست. اتفاقی تلخ که جامعه ورزش را متاثر کرد. در همین راستا فریده شجاعی نایب رئیس اسبق فدراسیون بسکتبال و همسر منصور پورحیدری مصاحبه‌ای کوتاه با خبرورزشی انجام داد و از سالیان متمادی رفت و آمد خانوادگی با ایشان گفت که در ادامه می‌خوانید: 

درگذشت استاد آتشی واقعاً اتفاق تلخی برای رشته بسکتبال و به طور کلی جامعه ورزش ایران محسوب می‌شود. من خودم از ۱۰ سالگی شاگرد ایشان بودم. آقای آتشی گردن من و خواهرم خیلی حق داشت. از صمیم قلب به خانواده‌اش تسلیت می‌گویم. 

با مرحوم آتشی دهه‌ها رفت و آمد خانوادگی داشتیم. ایشان سال ۵۸ همراه با شوهرم با مدیران وقت سازمان تربیت بدنی مذاکره کردند و اجازه ندادند استقلال نابود و تعطیل شود. عنایت الله خان سال‌ها در باشگاه تاج بازی کرد و مربی هم بود. 

وقتی منصور مریض شد، عنایت جزو کسانی بود که از ابتدا تا آخرین روز بالای سر شوهرم حضور داشت و رفاقت را به معنای واقعی کلمه نشان داد. خیلی برایم سخت است که در مورد او حرف بزنم. فقط می‌توانم دوباره تسلیت بگویم و برای خانواده‌اش آرزوی صبر داشته باشم.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
فریده شجاعی
ارسال پیام
captcha