پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۴۸۳۷۷
۱۰:۴۸
۱۴۰۵/۰۲/۱۹

آموزش‌وپرورش:کلاس حضوری برای مدارس غیردولتی فعلا ممنوع!

آموزش‌وپرورش:کلاس حضوری برای مدارس غیردولتی فعلا ممنوع!
برخی مدارس غیردولتی در روزهایی که آموزش مجازی هستند، دایرند اما آموزش‌وپرورش می‌گوید هیچ مدرسه غیردولتی نباید به صورت فیزیکی بازگشایی شده باشد.
۱۰:۴۸
۱۴۰۵/۰۲/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

 «تا اطلاع ثانوی تمام مدارس غیردولتی به صورت مجازی فعالیت می‌کنند» این را رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی احمد محمودزاده به خبرنگار فارس می‌گوید. این در شرایطی است که خانواده‌ها به مدرسه غیردولتی شهریه می‌دهند و برخی از آنها نسبت به آموزش مجازی گلایه دارند.

در حال حاضر ۲۱ هزار مدرسه غیردولتی در سراسر کشور فعالیت می‌کند و آنها نیز مانند دانش‌آموزان مدارس دولتی در سال تحصیلی جاری ۳ ماه آموزش مجازی و دو هفته تعطیلات غیرمترقبه داشتند.

سازمان مدارس و مراکز غیردولتی می‌گوید اگر مدرسه غیردولتی دایر است به ما گزارش دهید. به گفته محمودزاده، ۲ مدرسه غیردولتی که آموزش حضوری ارائه می‌دادند توسط بازرسان بررسی شدند و به آنها که در پایه دوازدهم آموزش می‌دادند، تذکر داده شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha