پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۰۴۹۱۶
۱۳:۰۳
۱۳۸۹/۰۵/۱۶

مشكل اكران صد سال به اين سال‌ها حل شد

۱۳:۰۳
۱۳۸۹/۰۵/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: صد سال به این سال‌ها پس از رفع مشکل توقیف و کسب پروانه نمایش؛ در پاییز نمایش عمومی داده می‌شود. در این فیلم رضا کیانیان، فاطمه معتمدآریا، پرویز پرستویی و علی قربان‌زاده بازی می‌کنند.

به نظر می‌رسد مشکل اکران فیلم صد سال به این سال‌ها حل شده است و این فیلم به زودی اکران می‌شود.

مرتضی شایسته با اعلام این مطلب افزود: روز چهارشنبه هفته گذشته؛ علیرضا سجادپور(مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی) اعلام کرد که مشکل اکران فیلم صد سال به این سال‌ها حل شده است.

وی ادامه داد: درحال رایزنی با سینما هستیم تا این فیلم را در پائیز اکران کنیم. در نمایش عمومی قرار است نسخه نمایش داده شده در جشنواره فیلم فجر اکران ‌شود.

فیلم صد سال به این سال‌ها به کارگردانی سامان مقدم از سال 86 در محاق توقیف بود که سال گذشته از توقیف خارج شد و در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. پس از آن قرار شد در ابتدای تابستان این فیلم اکران شود و قرارداد آن نیز در شورای صنفی نمایش ثبت شد اما با مخالفت نماینده اداره نظارت و ارزشیابی؛ اکران این فیلم به تعویق افتاد.

در فیلم صد سال به این سالها بازیگرانی همچون رضا کیانیان، فاطمه معتمدآریا، پرویز پرستویی و علی قربان زاده حضور دارند.

فیلم روایتگر داستان زندگی زنی به نام ایران با بازی فاطمه معتمدآریا است که در طول سی سال اتفاقات مختلفی برای او رخ می‌دهد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
فیلم سینما اکران
ارسال پیام
captcha