پایگاه خبری آفتاب
۰۲ /مرداد /۱۴۰۵
Friday 24 July 2026
کد خبر:۱۰۴۹۳۲۴
۱۶:۲۴
۱۴۰۵/۰۲/۲۸

صدراعظم آلمان: ایران به امارات حمله هوایی کرده است/ ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شود و تنگه هرمز را باز کند

صدراعظم آلمان: ایران به امارات حمله هوایی کرده است/ ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شود و تنگه هرمز را باز کند
صدراعظم آلمان از ایران خواست به طور جدی با آمریکا وارد مذاکره شود.
۱۶:۲۴
۱۴۰۵/۰۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

گاردین نوشت: فریدریش مرتس در بیانیه‌ای در حساب کاربری X خود مدعی شد ایران به امارات حمله هوایی کرده است. او نوشت: ما حملات هوایی مجدد ایران علیه امارات متحده عربی و سایر شرکا را به شدت محکوم می‌کنیم.

مرتس نوشت: حملات به تأسیسات هسته‌ای تهدیدی برای امنیت مردم در سراسر منطقه است. نباید خشونت‌ها بیشتر از این تشدید شود. ایران باید وارد مذاکرات جدی با ایالات متحده شود، تهدید همسایگان خود را متوقف کند و تنگه هرمز را بدون محدودیت باز کند.

اظهارات مرتس پس از آن مطرح شد که حمله پهپادی روز یکشنبه باعث آتش‌سوزی در لبه تنها نیروگاه هسته‌ای امارات شد که مقامات آن را «حمله تروریستی بی‌دلیل» نامیدند. ایران هرگونه دخالت در این حمله را رد کرده است.

منبع: شفقنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha