پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 30 May 2026
۲۰:۱۳
کد خبر:۱۰۴۹۵۷۷
۲۱:۵۳
۱۴۰۵/۰۲/۳۰

ترامپ: یا توافق با ایران امضا می‌شود یا کار را تمام می‌کنیم

ترامپ: یا توافق با ایران امضا می‌شود یا کار را تمام می‌کنیم
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با تکرار ادعاها و تهدیداتش درباره ایران مدعی شد: «یا توافق امضا می‌شود یا کار را تمام می‌کنیم.»
۲۱:۵۳
۱۴۰۵/۰۲/۳۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

ترامپ روز سه شنبه به وقت در آکادمی گارد ساحلی ایالات متحده در سخنانی با تکرار تهدیداتش گفت: «تنها سؤال این است که آیا برویم و کار را تمام کنیم، یا اینکه آن‌ها قرار است یک سند امضا کنند. باید دید چه می‌شود.»

ترامپ، در مراسم فارغ‌التحصیلی آکادمی گارد ساحلی ایالات متحده در سال ۲۰۲۶ در نیو لندن، کنتیکت، مدعی شد: «در حال حاضر ما داغ‌ترین کشور در هر کجای جهان هستیم.ما در سراسر جهان مورد احترام هستیم. شما اخیراً این را با چین دیدید. شما این را در ونزوئلا دیدید.»

او با تکرار ادعاهایش درباره ایران و دستاوردسازی از حملات خود و جایگاه آمریکا در دوره ریاست جمهوری خود مدعی شد: «همین حالا در ایران هم آن را می‌بینید. همه‌چیز از بین رفته است، نیروی دریایی آن‌ها از بین رفته است. نیروی هوایی آن‌ها از بین رفته است. تقریباً همه‌چیز. تنها سؤال این است که آیا ما برویم و کار را تمام کنیم یا آن‌ها قرار است یک سند امضا کنند؟ باید دید چه می‌شود.»

رئیس جمهور آمریکا گفت: ایالات متحده «اجازه نخواهد داد ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد و کل خاورمیانه و اسرائیل را منفجر کند.»

او خطاب به فارغ‌التحصیلان آکادمی گارد ساحلی ایالات متحده مدعی شد: «ما به آن‌ها ضربه سختی وارد کردیم، اما ممکن است مجبور شویم سخت‌تر هم بزنیم. یا شاید نه. اما ما اجازه نخواهیم داد ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد و خاورمیانه، اسرائیل، کل خاورمیانه را منفجر کند و بعد به اینجا برای شما بیاید. چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد.»

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «مردم نمی‌خواهند آن‌ها سلاح هسته‌ای داشته باشند و آن‌ها هم سلاح هسته‌ای نخواهند داشت. آن‌ها هم به‌شدت خواهان رسیدن به توافق هستند. باید دید چه می‌شود.» 

ترامپ پیش از این، در پایگاه مشترک اندروز، در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره احتمال حمایت از یک توافق جزئی با ایران که فقط تنگه هرمز را شامل شود، گفت: «ما باید تنگه را باز کنیم؛ تنگه فورا باز خواهد شد. بنابراین ما فقط یک بار فرصت این کار را خواهیم داشت. من عجله‌ای ندارم. می‌دانید، همه فکر می‌کنند اوه انتخابات میان‌دوره‌ای است، عجله دارد. من هیچ عجله‌ای ندارم.»

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: ترجیح می‌دهد به جای کشته شدن افراد بیشتر، راه‌حلی پیدا شود که تنش را کاهش دهد. مذاکرات با ایران به مراحل پایانی رسیده است اما تهدید کرد اگر تهران با توافق موافقت نکند، حملات بیشتری انجام خواهد شد.

ترامپ در روزهای اخیر زمان‌بندی‌های متفاوتی برای رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک مطرح کرده است. او پیش‌تر گفته بود ممکن است دو یا سه روز صبر کند یا برای «مدتی محدود» منتظر بماند.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha