کد خبر: ۱۰۵۱۲۴
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۸

امکان حذف کد رشته محل و تغییر در اولویت‌های انتخاب رشته کنکور فراهم شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: امسال تسهیلاتی در این زمینه فراهم شده که بر اساس آن داوطلب می‌تواند حتی پس از اتمام انتخاب رشته و دریافت رسید، بدون محدودیت نسبت به حذف کد رشته محلهایی که اشتباها درج کرده است، اقدام کند.

معاون اجرایی سازمان سنجش از ارائه تسهیلات انتخاب رشته به داوطلبان خبر داد و گفت: امکان حذف کد رشته محل و تغییر در اولویت ها پس از اتمام انتخاب رشته، فراهم شده است.

حسین توکلی افزود: در سالهای گذشته پس از اتمام فرایند انتخاب رشته هیچ امکانی برای داوطلب وجود نداشت که نسبت به حذف کد رشته محلی که اشتباها در فرم انتخاب رشته درج کرده است، اقدام کند.

وی اظهار داشت: اما امسال تسهیلاتی در این زمینه فراهم شده که بر اساس آن داوطلب می تواند حتی پس از اتمام انتخاب رشته و دریافت رسید، بدون محدودیت نسبت به حذف کد رشته محلهایی که اشتباها درج کرده است، اقدام کند.

معاون سازمان سنجش گفت: داوطلب تنها می‌تواند نسبت به حذف و یا تغییر در اولویت انتخابهای کد رشته محل‌ها اقدام کند.

توکلی اظهار داشت: برای این منظور هیچ محدودیتی در نظر گرفته نشده است و داوطلبان تا پایان روز 19 مردادماه یعنی تا پایان روز انتخاب رشته می توانند فرم انتخاب رشته خود را به این طریق اصلاح کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین