پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۵۱۹۷۸
۱۶:۵۲
۱۴۰۵/۰۳/۲۳

سرمربی مراکش: از برزیل ترسی نداریم

محمد وهبی
محمد وهبی، سرمربی تیم ملی مراکش، در نشست خبری قبل از بازی مقابل برزیل شرکت کرد.
۱۶:۵۲
۱۴۰۵/۰۳/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

 چهار سال پیش، مراکش با رسیدن به نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ تاریخ‌ساز شد و حالا آنها می‌خواهند در جام جهانی ۲۰۲۶ ثابت کنند آن موفقیت اتفاقی نبوده است. محمد وهبی ۴۹ ساله، سرمربی جدید مراکش، پیش از دیدار حساس برابر برزیل تأکید کرد که بازیکنانش نباید از تیم کارلو آنچلوتی بترسند.

مراکش بامداد یکشنبه در نیوجرسی به مصاف برزیل می‌رود که یکی از مهم‌ترین مسابقات مرحله گروهی محسوب می‌شود. وهبی که در ماه مارس جانشین ولید رکراکی شد، درباره این بازی گفت: «این مسابقه نشان می‌دهد در چه سطحی قرار داریم، اما فکر می‌کنم در شرایط خوبی برای آغاز این رقابت‌ها هستیم. باید به خودمان و مسیری که طی کرده‌ایم ایمان داشته باشیم. نباید از برزیل بترسیم، اما باید برای آنها احترام قائل باشیم.»

او در ادامه افزود: «خیلی‌ها می‌گویند این دیگر برزیلِ گذشته نیست، اما هنوز هم برزیل است.» مراکش در جام جهانی ۲۰۲۲ با حذف اسپانیا و پرتغال به نیمه‌نهایی رسید و بهترین عملکرد تاریخ یک تیم آفریقایی و عربی در جام جهانی را ثبت کرد. با این حال، آن زمان مراکش تیمی شگفتی‌ساز محسوب می‌شد، اما شرایط حالا متفاوت است.

مراکش در حال حاضر در رتبه هفتم رده‌بندی فیفا قرار دارد؛ تنها یک پله پایین‌تر از برزیل که در همین گروه حضور دارد. وهبی درباره جایگاه جدید تیمش گفت: «ما نمی‌ترسیم. وارد مرحله جدیدی شده‌ایم و احترام بسیار بیشتری نسبت به گذشته به دست آورده‌ایم. حالا هدف ما این است که این جایگاه را حفظ کنیم. این به خودمان بستگی دارد که به یکی از مدعیان واقعی تبدیل شویم.»

گزارش خطا
برچسب‌ها:
محمد وهبی
ارسال پیام
captcha