پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۱۰۵۲۴۷۴
۱۱:۳۷
۱۴۰۵/۰۳/۲۸

پشت پرده هشدار استقلال به یاسر آسانی

یاسر آسانی
تاثیرگذارترین بازیکن تیم استقلال تهدید کرده ظرف ۴۸ ساعت آینده از این باشگاه شکایت و قراردادش را فسخ خواهد کرد.
۱۱:۳۷
۱۴۰۵/۰۳/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

هفته گذشته خبری در ارتباط با نوتیس مدیر برنامه یاسر آسانی به باشگاه استقلال با مهلت یک هفته‌ای برای پرداخت قسط آخر مطالباتش و تسویه تا تاریخ امروز ذهن هواداران و البته مسئولان باشگاه استقلال را به خود درگیر کرد. مهلتی که ظاهرا تا پس‌فردا به پایان می‌رسد.

در مدت زمان اخیر باشگاه استقلال درصدد برآمد تا با انتشار اخباری پیرامون هشدار و یا دعوت بازیکنان خارجی به ایران این موضوع را به نوعی عادی جلوه بدهد و به نظر برسد که مسئولان باشگاه استقلال پیگیر این موضوع هستند که هرچه زودتر بازیکنان خارجی در تهران گرد هم آمده و طبق اعلام سهراب بختیاری‌زاده تمرینات بدنسازی برای فصل جدید از سر گرفته شود. اما در پشت پرده شنیدیم رایزنی‌های سرپرست مدیرعاملی باشگاه با مدیر برنامه‌های یاسر آسانی دارد. در واقع نه تنها کسی به آسانی هشدار نداده بلکه از او درخواست مهلت هم شده است.

علی تاجرنیا که این روز‌ها به واسطه پنجره بسته نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شکایت موسی جنپو، همچنین بدهی باشگاه به خارجی‌ها از جمله یاسر آسانی تحت فشار است به هیچ عنوان دوست ندارد ستاره خارجی تیمش که هنوز با استقلال قرارداد دارد را به این راحتی از دست بدهد.

شنیده‌ها حاکی از آن است که مدیر فعلی استقلال تقریبا روزی بیش از دو بار با مدیر برنامه یاسر آسانی در تماس است تا هر طور شده از وی مهلت بگیرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
یاسر آسانی
ارسال پیام
captcha