پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۱۰۵۲۵۲۷
۱۸:۲۹
۱۴۰۵/۰۳/۲۷

جزییات تردد خودرو‌های منطقه آزاد در استان تهران

خودرو‌های منطقه آزاد
مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی گفت:تمام خودرو‌های وارد شده که در قالب خودرو‌های خدمات رسان از جمله تاکسی، اتوبوس، ون و مینی‌بوس فعالیت می‌کنند می‌توانند با پلاک منطقه آزاد فرودگاه امام در سطح استان تهران تردد داشته باشند.
۱۸:۲۹
۱۴۰۵/۰۳/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

رامین کاشف آذر، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره تردد وسعت و شعاع تردد استان خودرو با پلاک منطقه آزاد فرودگاه امام خمینی اظهار داشت: طبق استراتژی‌های تعریف شده در فاز اول این پلاک گذاری خودرو‌های مناطق آزاد، شعاع تردد خودرو‌های خدمات رسان در گستره استان تهران خواهد بود. 

وی ادامه داد: تمام خودرو‌های وارد شده که در قالب خودرو‌های خدمات رسان از جمله تاکسی، اتوبوس، ون و مینی‌بوس فعالیت می‌کنند می‌توانند با پلاک منطقه آزاد فرودگاه امام در سطح استان تهران تردد داشته باشند. 

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تاکید کرد: اتوبوس‌های وارداتی با پلاک منطقه آزاد فرودگاه امام می‌توانند خارج از استان هم تردد داشته باشند. 

کاشف آذر گفت: سیاست این است که در فاز اول فعلا تردد آزاد این خودرو‌های خدمات رسان در سطح استان انجام شود که این فاز هم آغاز شده و خودرو‌های پلاک گذاری شده می‌توانند در سطح استان تهران تردد کنند که هدف از این اقدام کمک به ناوگان حمل و نقل عمومی کشور است. 

وی با اشاره به اینکه خودرو‌های نهاد‌ها و دستگاه‌ها هم شامل این طرح می‌شوند، افزود: نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف خدمات رسان در استان تهران می‌توانند از طریق منطقه آزاد فرودگاه امام خمینی (ره) با قیمت‌های مناسب‌تری نسبت به تکمیل یا نوسازی ناوگان حمل و نقل خود اقدام کنند تا کنون هم طبق قانون موجود تعداد قابل توجهی خودرو از منطقه آزاد فرودگاه امام وارد شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha