پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۵۵
کد خبر:۱۰۵۲۶۳
۰۹:۱۶
۱۳۸۹/۰۵/۲۰
مطالبات میلیاردی بن كارگران پیکیری قضایی می‌شود

در بحث بن كارگری، كسری 8 میلیاردی وجود دارد

۰۹:۱۶
۱۳۸۹/۰۵/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: در حال حاضر شورای عالی كار در حال تهیه دادخواست برای پیگیری قانونی مطالبه كارگران از اتحادیه امكان توسط مراجع قضایی است.

عضو شورای عالی كار با بیان اینكه تاكنون جواب مثبتی برای حل مسالمت‌آمیز مطالبه كارگران از اتحادیه امكان داده نشده است، گفت: شورای عالی كار در حال تهیه دادخواست قانونی برای پیگیری این موضوع از مراجع قضایی است.

ولی‌الله صالحی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد برای مطالبه 8 میلیارد تومانی بن كارگری كارگران از اتحادیه امكان، اظهار داشت: پیگیری این موضوع ناشی از حساب‌رسی حسابداران مستقل از مدارک موجود این اتحادیه است و نشان می‌دهد كسری 8 میلیاردی در بحث بن كارگری وجود دارد.

وی ادامه داد: نظر شورای عالی كار این است كه این موضوع با هم‌فكری به صورت مسالمت‌آمیز حل شود و تاكنون بیش از 7 جلسه در این خصوص برگزار شده است.

عضو شورای عالی كار با بیان اینكه گزارش حسابرسی با ارائه سند و مدرک از اتحادیه امكان تهیه شده است، گفت: این اعداد و ارقام مربوط به ادعای شورای عالی كار و فعالان كارگری نیست بلكه مربوط به اتحادیه امكان است.

به گفته این فعال كارگری، این مطالبه در حال پیگیری است و اتحادیه تاكنون جواب مثبتی راجع به حل مسالمت‌آمیز نداده است.

صالحی افزود: در حال حاضر شورای عالی كار در حال تهیه دادخواست برای پیگیری قانونی مطالبه كارگران از اتحادیه امكان توسط مراجع قضایی است.

عضو شورای عالی كار در مورد اظهارات مسئولان اتحادیه امكان مبنی‌بر بدهی وزارت كار به این اتحادیه در قبال مطالبات فوق تصریح كرد: بحث بدهی دولت به این اتحادیه مسأله‌ای جدا از بن كارگری است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha