پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۱۰۵۲۶۷۲
۱۰:۰۳
۱۴۰۵/۰۳/۳۰

حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان

حملات هوایی
رژیم صهیونیستی با وجود توافق آتش‌بس، صبح امروز شنبه چهار حمله هوایی به شهر نبطیه و شهرک نبطیه فوقا در جنوب لبنان انجام داد.
۱۰:۰۳
۱۴۰۵/۰۳/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

خبرنگار شبکه خبری «الجزیره» صبح امروز اعلام کرد که اسرائیل با وجود اجرای توافق آتش‌بس و تداوم اقدامات بین‌المللی برای تثبیت آن در لبنان، تنش جدیدی به راه انداخت و چهار بار شهر نبطیه و شهرک نبطیه فوقا را هدف حمله قرار داد.

به گزارش منبع یاد شده، حمله هوایی اسرائیل به شهرک «شوکین» در شهر نبطیه در جنوب لبنان خبر داد.

این منبع اعلام کرد که اسرائیل شهرک «کفرجوز» در شهر نبطیه را نیز هدف حمله هوایی قرار داد.

به گزارش این منبع، حمله هوایی دیگری نیز به شهرک «نبطیه فوقا» در جنوب لبنان انجام شد. همچنین این رژیم حملات هوایی را علیه اطراف شهرک «کفر تبنیت» در شهر نبطیه انجام داد.

این حملات هوایی پس از درگیری‌ها میان نیروهای اسرائیل و نیروهای حزب‌الله و همزمان با تلاش‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از بازگشت درگیری‌های گسترده میان ۲ طرف، آغاز شدند.

این حملات از جمله جدی‌ترین موارد نقض توافق آتش‌بسی است که بخشی از یک بسته گسترده‌تر از تفاهمات منطقه‌ای با هدف مهار تنش‌ها در منطقه و ایجاد فضایی مساعد برای فرآیندهای سیاسی جاری محسوب می‌شود.

هنوز گزارش رسمی درباره میزان خسارات وارده آمده در این حملات به جنوب لبنان منتشر نشده اما محافل سیاسی و امنیتی در حال بررسی دقیق این مساله هستند که آیا این رویدادها در همین حد باقی خواهد ماند یا اینکه موجب آغاز موج جدیدی از تنش در جبهه لبنان خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha