پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 21 June 2026
کد خبر:۱۰۵۲۸۴۶
۱۴:۲۰
۱۴۰۵/۰۳/۳۱

آغاز نشست چهارجانبه وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره

نشست چهارجانبه
نشست چهارجانبه وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان دقایقی قبل در قاهره آغاز به کار کرد.
۱۴:۲۰
۱۴۰۵/۰۳/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از العربی الجدید، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر و هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه و فسصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان و محمد اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان در این نشست حضور دارند.

وزرای چهار کشور قرار است درمورد حمایت از ثبات در منطقه و پیگیری اجرای توافق میان ایران و آمریکا تبادل نظر کنند.

وزرای خارجه این کشورها در حاشیه این نشست با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر نیز دیدار کردند.

محمد اسحاق دار، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان برای شرکت در این نشست روز گذشته وارد قاهره شد.

آخرین نشست‌ مشترک وزرای خارجه پاکستان، مصر، عربستان سعودی و ترکیه اواخر فروردین ۱۴۰۵ در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا و اولین نشست آن نیز به میزبانی اسلام‌آباد ۹ فروردین ۱۴۰۵ برگزار شده بود.

وزرات خارجه پاکستان در بیانیه دیروز خود درباره این نشست گفت: وزیران امور خارجه مصر، عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان برای بحث در مورد تحولات منطقه‌ای و تبادل نظر در مورد مسائل مربوط به صلح، امنیت و ثبات گرد هم خواهند آمد.

طرف پاکستانی اعلام کرد: با تکیه بر نتایج نشست‌های قبلی وزرای ۴ کشور، آنان همچنین راه‌های تقویت بیشتر همکاری در زمینه‌های مورد علاقه مشترک را مورد بحث قرار خواهند داد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha