پایگاه خبری آفتاب
۰۱ /تير /۱۴۰۵
Monday 22 June 2026
News ID:۱۰۵۳۰۰۳
۱۵:۰۶
۱۴۰۵/۰۴/۰۱

تروسارد به جهانبخش: باید اخراج می‌شدی!

تروسارد به جهانبخش: باید اخراج می‌شدی!
لئاندرو تروسارد پس از تساوی بلژیک و ایران تأکید کرد که علیرضا جهانبخش پس از برخورد با او باید کارت زرد و شاید حتی کارت قرمز دریافت می‌کرد.
۱۵:۰۶
۱۴۰۵/۰۴/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

 یکی از صحنه‌های بحث‌برانگیز دیدار بلژیک و ایران، برخورد شدید علیرضا جهانبخش با لئاندرو تروسار بود؛ صحنه‌ای که با وجود اعتراض بازیکنان بلژیک، نه از سوی داور و نه توسط VAR با کارت جریمه نشد.

تروسارد که پس از مسابقه آثار استوک‌های جهانبخش روی ساق پای خود را نشان می‌داد، از تصمیم داور ابراز تعجب کرد. این در حالی بود که جهانبخش، هم‌تیمی سابق او در برایتون، معتقد بود بازیکن بلژیکی در واکنشش اغراق کرده است. او گفت: «فکر می‌کنم لئو کمی در فریاد زدنش اغراق کرد. البته شاید این صحنه می‌توانست یک کارت زرد داشته باشد.» جهانبخش همچنین از تروسارد به عنوان «یک آدم فوق‌العاده» یاد کرد و پذیرفت که در این صحنه کمی خوش‌شانس بوده است.

اما تروسارد با شنیدن این اظهارات واکنش تندی نشان داد و گفت: «اگر او فکر می‌کند من اغراق کرده‌ام، بهتر است تصاویر را دوباره ببیند. باورکردنی نیست که بدون حتی یک کارت از این صحنه عبور کرد. استوک‌هایش کاملاً روی ساق پای من قرار گرفت. این صحنه حداقل کارت زرد داشت و شاید حتی می‌توانست کارت قرمز هم باشد.»

با وجود این ضربه، وینگر بلژیک ابراز امیدواری کرد برای دیدار بعدی تیمش مقابل نیوزیلند مشکلی نداشته باشد. او گفت: «پایم کمی خشک و دردناک شده، اما فکر می‌کنم با استراحت و مراقبت در روز‌های آینده، برای بازی بعدی آماده خواهم بود.»

Error Report
برچسب‌ها:
علیرضا جهانبخش
ارسال پیام
captcha