پایگاه خبری آفتاب
۰۲ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 23 June 2026
کد خبر:۱۰۵۳۱۸۵
۱۶:۲۲
۱۴۰۵/۰۴/۰۲

فارس: ادعای شهباز شریف درباره مذاکرات موشکی ایران و آمریکا ناشی از بی‌اطلاعی است

فارس: ادعای شهباز شریف درباره مذاکرات موشکی ایران و آمریکا ناشی از بی‌اطلاعی است
شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان مدعی شده که موشک‌های بالستیک ایران، از موضوعات مذاکرات است. اما چنین ادعایی کاملا اشتباه بوده و ناشی از بی‌اطلاعی است.
۱۶:۲۲
۱۴۰۵/۰۴/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

فارس نوشت: اظهارات امروز شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، درباره اینکه در دور آینده مذاکرات تهران-واشنگتن علاوه بر موضوع هسته‌ای، درباره موشک‌های بالستیک نیز گفتگو خواهد شد، کاملاً اشتباه و احتمالا ناشی از بی‌اطلاعی است.

بنا بر این گزارش، مسؤلان تیم مذاکره‌کننده ایرانی تأکید کرده اند که موضوع موشک‌ها اساساً در دستور کار مذاکرات قرار ندارد و متن منتشرشده یادداشت تفاهم‌ نیز به‌وضوح نشان می‌دهد که چنین محورهایی در دستور کار نیست.

شنیده های خبرنگار فارس حاکی از آن است که پاکستان در حال حاضر نقش چندانی در میانجی‌گری این مذاکرات ندارد و اظهارات شهباز شریف بیشتر برای پررنگ‌نمایی نقش واسطه‌گری این کشور مطرح شده است، در حالی که در حال حاضر مؤثرترین نقش را قطر در این میان ایفا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha