پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 24 June 2026
کد خبر:۱۰۵۳۲۰۷
۲۳:۳۰
۱۴۰۵/۰۴/۰۲

گروسی: اولویت اصلی آژانس، تائید محل نگهداری اورانیوم ایران و از سرگیری بازرسی‌هاست

رافائل گروسی
رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که اولویت این نهاد تائید محل نگهداری اورانیوم با غنای بالا و از سرگیری هرچه سریع‌تر بازرسی‌هاست.
۲۳:۳۰
۱۴۰۵/۰۴/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

 گروسی امروز سه‌شنبه در گفت‌و‌گو با شبکه تلویزیونی «ان‌اچ‌کی» ژاپن در توکیو ادعا کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تأسیسات هسته‌ای ایران بازرسی خواهد کرد.

وی گفت: «بازرسی‌ها انجام خواهد شد. ما معتقدیم هرچه زودتر این کار انجام شود بهتر است، به‌ویژه آنکه این توافق یک بازه زمانی ۶۰ روزه دارد؛ بنابراین باید بدون اتلاف وقت زیادی کار را آغاز کنیم.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که اولویت اصلی این نهاد، تائید محل نگهداری مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران است.

گروسی ادعا کرد: «آژانس تصوری از محل احتمالی این مواد دارد، اما مهم است که ایران محل آن را به ما اطلاع دهد.»

وی با اشاره به اینکه برخی تأسیسات ذخیره‌سازی هسته‌ای ایران در جریان حملات آمریکا و اسرائیل هدف قرار گرفته و تا حدی تخریب شده‌اند، گفت که آژانس ممکن است ناچار شود چگونگی دسترسی به مواد موجود در این تأسیسات را بررسی کند.

گروسی همچنین اعلام کرد که آژانس به‌زودی با طرف ایرانی گفت‌و‌گو خواهد کرد تا درباره زمان بازرسی‌ها و سایر جزئیات مربوط به آن تصمیم‌گیری شود.

وی در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو گفت که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سازمانی مستقل است و بازرسی‌ها را به‌طور مستقل انجام خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha