پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 24 June 2026
کد خبر:۱۰۵۳۲۶۳
۱۲:۲۴
۱۴۰۵/۰۴/۰۳

اعتراف تلخ مدافع استقلال بعد از شکست سنگین

رستم آشورماتوف
رستم آشورماتوف، مدافع تیم ملی ازبکستان و بازیکن استقلال، پس از شکست سنگین برابر پرتغال تأکید کرد دریافت پنج گل برای یک مدافع بسیار سخت است.
۱۲:۲۴
۱۴۰۵/۰۴/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

تیم ملی ازبکستان در دومین دیدار خود در مرحله گروهی جام جهانی برابر پرتغال با نتیجه ۵ بر صفر شکست خورد، نتیجه‌ای تلخ برای شاگردان فابیو کاناوارو که پس از باخت ۳ بر یک مقابل کلمبیا، حالا در دو بازی ابتدایی خود ۸ گل دریافت کرده‌اند. رستم آشورماتوف، مدافع استقلالی ازبکستان، پس از این مسابقه درباره عملکرد تیمش صحبت کرد و مسئولیت بخشی از این شکست را متوجه خط دفاعی دانست.

آشورماتوف درباره بازی گفت: «چه ببریم و چه ببازیم، مسابقه با پرتغال در هر شرایطی تجربه بزرگی است، اما دریافت پنج گل واقعاً زیاد است. به عنوان یک مدافع، هضم این موضوع برایم سخت است. هنوز بازی سوم را هم در پیش داریم و باید تلاش کنیم این شکست را فراموش کنیم.»

او در ادامه با اشاره به آمار گل‌های خورده ازبکستان در دو مسابقه نخست گفت: «در دو بازی ابتدایی گل‌های زیادی دریافت کردیم. این بیشتر به اشتباهات مدافعان مربوط می‌شود. امیدواریم در مسابقه سوم هنوز شانس داشته باشیم و بتوانیم بازی بعدی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.»

مدافع تیم ملی ازبکستان درباره گل مردود عزیزجان گانیف نیز گفت: «فکر می‌کنم صحنه خطای قبل از گل گانیف، پنجاه پنجاه بود. اگر داور آن گل را قبول می‌کرد، پرتغالی‌ها هم خیلی اعتراض نمی‌کردند.»

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
رستم آشورماتوف
ارسال پیام
captcha