پایگاه خبری آفتاب
۰۷ /تير /۱۴۰۵
Sunday 28 June 2026
کد خبر:۱۰۵۳۷۸۸
۱۴:۵۶
۱۴۰۵/۰۴/۰۷

لیونل اسکالونی: مسی خواست بازی نکند، چون درگیر آمار‌ها نیست

لیونل مسی
لیونل اسکالونی می‌گوید نیمکت نشینی لیونل مسی درخواست خودش بود.
۱۴:۵۶
۱۴۰۵/۰۴/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

پس از پیروزی ۱-۳ تیم ملی آرژانتین مقابل تیم ملی اردن در آخرین بازی گروه J در جام جهانی ۲۰۲۶، از لیونل اسکالونی درباره کیپ‌ورد، حریف آرژانتین در مرحله یک شانزدهم سؤال شد. این سرمربی با احتیاط صحبت کرد و اظهار داشت که با توجه به نتایج این تیم آفریقایی در مرحله گروهی، آنها حریف سرسختی خواهند بود.

او در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت: «آن‌ها تیم خوبی هستند، برای هر سه حریف خود کار را سخت کرده‌اند. رقیب سرسختی هستند و قطعاً کار را برای ما هم دشوار خواهند کرد، چون این کار را مقابل اسپانیا که یکی از مدعیان است، و همچنین اروگوئه و عربستان سعودی انجام داده‌اند. بر اساس آنچه در این جام جهانی می‌بینیم، باید مراقب باشیم. آنها تیمی سریع، باکیفیت و خوب هستند.»

به همین ترتیب، به نظر می‌رسید اسکالونی از زمان برگزاری مسابقه که جمعه آینده ساعت ۶ عصر در میامی است، کمی ناراحت است: «ما قرار است در هوایی بسیار گرم بازی کنیم، در زمانی که درک آن سخت است، اما همه بازی کرده‌اند، بنابراین نمی‌توانیم شکایت کنیم.»

یکی از تغییرات در ترکیب، بازی دادن به ازکیل پالاسیوس در پست دفاع راست بود. این بازیکن سابق ریورپلاته و بازیکن فعلی بایرلورکوزن که معمولاً هافبک است، در خط دفاعی قرار گرفت؛ تصمیمی که سرمربی بعداً این‌گونه توضیح داد: «این پستی است که باید در آن گزینه‌هایی داشته باشیم. به ناهوئل (مولینا) که پس از دوری طولانی‌مدت بازگشته بود استراحت دادیم و نمی‌خواهم روی گونزالو (مونتیل) ریسک کنم، چون فکر می‌کنم او می‌تواند در لحظات حساس مهم باشد. امروز بازی‌ای بود که نمی‌خواستیم روی کسی ریسک کنیم و می‌توانستیم بازیکنی را ببینیم که پتانسیل بازی در آن پست را دارد.»

بازیکن دیگری که مورد تمجید سرمربی قرار گرفت، لیونل مسی بود که بازی را از روی نیمکت آغاز کرد، اما پس از ورود به زمین در نیمه دوم توانست از روی یک ضربه آزاد گلزنی کند. اسکالونی فاش کرد که خود مسی مایل بود از روی نیمکت شروع کند تا هم‌تیمی‌هایش بتوانند بازی کنند و او بتواند برای بازی‌های پیش رو استراحت کند.

اسکالونی در پایان گفت: «امروز او می‌توانست ۹۰ دقیقه بازی کند و بدون قصد بی‌احترامی به حریف، می‌توانست جایگاه افسانه‌ای خود را بیش از پیش مستحکم کند. اما او ترجیح داد اجازه دهد هم‌تیمی‌هایش فرصت بازی پیدا کنند و روی آنچه در پیش است تمرکز کند. این نشان‌دهنده شخصیت بزرگ او است، چرا که او درگیر آن آمار‌هایی که همه درباره‌اش حرف می‌زنند نیست. این نشان می‌دهد که تیم ملی، گروه و هم‌تیمی‌هایش چه معنایی برای او دارند. بعد از این حرف‌ها، من هم مثل شما هستم: دیگر کلماتی برای توصیف او باقی نمانده است.»

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
لیونل اسکالونی
ارسال پیام
captcha