پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 30 June 2026
کد خبر:۱۰۵۴۰۴۲
۲۰:۳۹
۱۴۰۵/۰۴/۰۹

هاورتز: ببخشید، ما بازیکنان مقصر اصلی هستیم

کای هاورتز پس از حذف تلخ آلمان مقابل پاراگوئه، از هواداران عذرخواهی کرد.
کای هاورتز پس از حذف تلخ آلمان مقابل پاراگوئه، از هواداران عذرخواهی کرد.
۲۰:۳۹
۱۴۰۵/۰۴/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،

آلمان با شکست مقابل پاراگوئه در ضربات پنالتی، خیلی زود از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت و برای نخستین‌بار در تاریخ خود، در ضربات پنالتی یک دیدار جام جهانی شکست خورد. پس از این ناکامی، کای هاورتز که خود پنالتی‌اش را از دست داد، به عنوان نخستین بازیکن آلمان مقابل رسانه‌ها حاضر شد و درباره عملکرد تیم صحبت کرد.

او گفت: «این دومین جام جهانی من است و هر دو بار عملکرد خوبی نداشتیم. چند تورنمنت اخیر برای ما اصلاً خوب پیش نرفته است. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که از هواداران عذرخواهی می‌کنم. همه در رختکن به‌شدت ناراحت و ناامید هستند، چون برای این جام جهانی اهداف بزرگی داشتیم.»

هاورتز درباره بازی با پاراگوئه نیز افزود: «آن‌ها کاملاً دفاعی بازی می‌کردند و همین باعث شده بود ایجاد ریتم و سرعت برای ما سخت شود. تلاش کردیم، از کناره‌ها حمله کردیم و حتی گل هم زدیم، اما وقتی مقابل پاراگوئه با تمام احترامی که برای این تیم قائلم، حذف می‌شوید، یعنی عملکردتان به اندازه کافی خوب نبوده و شایسته صعود نبودید.»

مهاجم آلمان در ادامه تأکید کرد: «فکر نمی‌کنم فوتبال بدی بازی کرده باشیم، اما همیشه یک چیز کم داشت. امروز هم همین اتفاق افتاد. مقصر اصلی این شکست ما بازیکنان هستیم و نباید همه چیز را گردن مربی بیندازیم.»

او در پایان گفت: «ما بازیکنان حرفه‌ای هستیم و پیراهن کشوری را می‌پوشیم که تاریخ بزرگی در فوتبال دارد. اگر مدام در همان مراحل ابتدایی تورنمنت‌ها حذف شویم، یعنی در حد این پیراهن ظاهر نشده‌ایم.»

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کای هاورتز
ارسال پیام
captcha