کد خبر: ۱۰۵۴۳۲
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۵

2 هزار نظامی اسرائیل در قدس مستقر شدند

80 فلسطینی در "جلبون" بازداشت شدند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: بازداشت استقرار هزاران نظامی اسرائیلی در اطراف مسجدالاقصی و بخش قدیمی شهر قدس اشغالی با آغاز ماه مبارک رمضان و بازداشت بیش از 80 فلسطینی در کرانه باختری از جمله تحولات امنیتی فلسطین به‌شمار می‌رود. 

به گزارش پایگاه اینترنتی النشره، در نخستین جمعه ماه مبارک رمضان هزاران نفر از نظامیان اسرائیلی در اطراف مسجدالاقصی و بخش قدیمی شهر قدس نمازگزاران فلسطینی را محاصره کردند.

سخنگوی پلیس اسرائیل مدعی شد که نظامیان اسرائیل به‌خاطر جلوگیری از وقوع درگیری در جریان برگزاری نماز جمعه در مسجدالاقصی صورت گرفته است.

در همین حال پایگاه خبری فلسطین‌الیوم نیز اعلام کرد: شهر قدس در اولین جمعه ماه مبارک رمضان به یک پادگان نظامی اسرائیل تبدیل شده است و  2 هزار نظامی اسرائیلی در مناطق مختلف این شهر مستقر شده‌اند.

گفتنی است اسرائیل هر سال در ماه مبارک رمضان به‌ویژه روز قدس جمعه آخر این ماه) تدابیر امنیتی شدیدی را در اطراف مسجدالاقصی اعمال می‌کند و مانع حضور تمام فلسطینی‌ها به این مکان مقدس می‌شود.
 
بنا بر اعلام منابع اسرائیلی، فقط مردان بالای 45 سال و زنان بالای 50 سال اجازه اقامه نماز در مسجدالاقصی را خواهند داشت.

پایگاه اینترنتی النشره نیز اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی با یورش به منطقه فلسطینی جلبون در شرق جنین واقع در کرانه باختری بیش از 80 فلسطینی را بازداشت کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین