پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /تير /۱۴۰۵
Monday 06 July 2026
کد خبر:۱۰۵۵۰۱۲
۱۷:۱۵
۱۴۰۵/۰۴/۱۵

پرونده عارف غلامی و استقلال بسته شد!

عارف غلامی
برخلاف شایعات منتشر شده، سهراب بختیاری‌زاده بعد از بررسی عملکرد فنی عارف غلامی در روز‌های گذشته، این مدافع را از لیست استقلال خط زد.
۱۷:۱۵
۱۴۰۵/۰۴/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

عارف غلامی از زمان شروع تمرینات استقلال برای فصل جدید لیگ برتر در کنار سایر بازیکنان حضور داشته و زیر نظر سهراب بختیاری‌زاده کار خود را جلو برده است. همین موضوع سبب شد تا اینطور تصور شود که غلامی به واسطه قراردادی که از پارسال امضا کرده بود، در تمرینات شرکت می‌کند.

در روز‌های قبل حتی برخی رسانه‌ها به خبری که پارسال باشگاه استقلال برای رونمایی از غلامی منتشر کرد پرداختند که در آن ذکر شده بود این بازیکن با قرارداد یکساله به استقلال پیوسته است.

حالا در شرایطی که حدود ۱۰ روز از شروع مجدد تمرینات استقلال می‌گذرد، خبری عجیب درباره عارف غلامی منتشر شد که البته از سوی مدیران باشگاه تکذیب می‌شود. امروز یکی از رسانه‌ها اعلام کرده که مدافع باتجربه به دلیل بی‌انضباطی توسط سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال از حضور در تمرینات منع شده و در اختیار باشگاه قرار گرفته، موضوعی که بعد از پیگیری از مسئولان استقلال مشخص شد صحت ندارد.

استقلالی‌ها تصویر حضور عارف غلامی در تمرینات را در حالی که این بازیکن قراردادی با باشگاه ندارد را روی رسانه رسمی خود منتشر کردند!

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ما، قرارداد عارف غلامی با استقلال در پایان لیگ بیست و پنجم خاتمه یافته و قرارداد جدیدی نیز با این مدافع امضا نشده است. در واقع غلامی در روز‌های گذشته بدون آنکه قراردادی با استقلال داشته باشد، در تمرینات آبی پوشان حضور یافته و جالب اینکه حتی تصاویر حضور او در تمرینات هم در رسانه رسمی باشگاه منتشر شده است.

از سوی دیگر سهراب بختیاری‌زاده در روز‌های گذشته با هدف اینکه وضعیت فنی و جسمانی غلامی را شخصا بررسی کند، مجوز حضور این بازیکن در تمرینات را صادر کرد، اما بعد از چند روز به او اعلام کرده که می‌تواند به تیم دیگری برود.

به این ترتیب عارف غلامی با تصمیم سهراب بختیاری زاده به دلیل مسائل فنی و سلیقه‌ای در مربیگری از حضور در تمرینات استقلال منع شده و موضوعاتی که درباره بی‌انضباطی و اخراج از تیم درباره او مطرح شده، درست نیست.

با این تفاسیر پرونده حضور عارف غلامی در استقلال برای دومین بار در سال‌های اخیر بسته شده و این مدافع باتجربه که قراردادی نیز با آبی‌پوشان نداشت، به عنوان بازیکن آزاد می‌تواند به تیم دیگری بپیوندد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
عارف غلامی
ارسال پیام
captcha