پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۰۵۵۴
۱۳:۴۴
۱۳۸۴/۰۶/۰۵

خبرنگاران یمن و آزادی مطبوعات

۱۳:۴۴
۱۳۸۴/۰۶/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، این کمیته که در پیش نویس اولیه آن همکاری با سازمان های دولتی و غیر دولتی مطرح شده است، با توجه به محدودیت های اعمال شده بر خبرنگاران در چند ماه اخیر، قصد دارد برای آزادی بیان و آزادی مطبوعات فعالیت کند. 

در این کمیته علاوه بر خبرنگاران، سیاستمداران، اعضای پارلمان، وکلا و فعالان دفاع از حقوق بشر نیز حضور خواهند داشت.
بر اساس برنامه ریزی اولیه، اعضای این کمیته پس از تدوین طرح های اولیه با رییس جمهوری دیدار کرده و طرحی را مبنی بر آزادی مطبوعات به امضای وی خواهند رساند. 

اعضای این کمیته به دنبال ربوده شدن سر دبیر یکی از روزنامه های پر تیراژ یمن و ضرب و شتم وی توسط افرادی ناشناس، از دولت خواستند تا با مقامات دولتی که اقدام به این قبیل حرکت های ضد قانونی می کنند مبارزه شود. 

حجال عامر که پس از ضرب و جرح شدید توسط عده ای که خود را مقامات دولتی معرفی کردند، در حومه شهر رها شده بود، در مصاحبه با گلف نیوز در خصوص روز حادثه گفت: آنها مرا تهدید کردند که در صورتی که باز هم به افشا سازی در خصوص فساد مالی افراد عالی رتبه مملکتی ادامه دهم، زبان مرا از حلقوم جدا خواهند کرد.
حجال عامر در آخرین سر مقاله خود اقدام به افشای نام فرزندان رییس جمهور که با هزیته دولت جهت تحصیل به ایالات متحده، کانادا، انگلیس و مالزی فرستاده شده اند، کرده بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha