پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /شهريور /۱۴۰۵
Saturday 05 September 2026
کد خبر:۱۰۵۵۵۳۰
۰۸:۳۱
۱۴۰۵/۰۴/۲۰

آغاز شارژ مرحله جدید اعتبار کالابرگ از امروز

آغاز شارژ مرحله جدید اعتبار کالابرگ از امروز
تخصیص اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آنها ۳، ۴، ۵ و ۶ است، آغاز شد.
۰۸:۳۱
۱۴۰۵/۰۴/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

بر اساس برنامه زمان‌بندی اعلام‌شده، از امروز اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستانی که رقم آخر کد ملی آنها ۳، ۴، ۵ و ۶ است، شارژ شده است. میزان این اعتبار نسبت به دوره گذشته تغییری نداشته و به ازای هر نفر یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

مشمولان این طرح می‌توانند از اعتبار تخصیص‌یافته برای خرید کالا‌های اساسی و اقلام مشمول طرح از فروشگاه‌های طرف قرارداد استفاده کنند. هدف از اجرای این طرح، حمایت از معیشت خانوار‌ها و هدایت بهینه یارانه‌ها به سمت تأمین اقلام ضروری است.

شایان ذکر است که فرآیند شارژ اعتبار به صورت مرحله‌ای و بر اساس رقم پایانی کد ملی سرپرستان انجام می‌شود تا تخصیص مبالغ با سهولت و سرعت بیشتری صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha