مشاهدات خبرنگار از دقایق اولیه صبح حاکی از آن است که مترو و اتوبوسهای بی. آر. تی در خطوط شهری پایتخت بصورت رایگان خدمات رسانی میکنند.
این درحالی است که بنابر گفته سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حملو نقل شورای شهر تهران؛ شهرداری هنوز درخواستی برای تمدید این طرح به شورا ارایه نداده است.
با پیگیریهای خبرنگار گفته شد که تا زمانی که تصمیم جدیدی برای تمدید یا لغو آن از سوی شهرداری یا شورای شهر گرفته نشود طرح فعلی در پایتخت اجرایی خواهد شد.
طرح رایگان سازی مترو و اتوبوس در تهران همزمان با آغاز جنگ سوم از ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ اجرا شد که طی فراز و نشیبهای فراوان و تمدیدهای متوالی با اختلاف نظر اعضای شورای شهر و شهرداری تهران تا کنون ادامه دارد.
مهلت اجرای این طرح از سوی شورای شهر تهران تا ۱۹ تیرماه و پس از پایان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اعلام شده بود.