پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 21 July 2026
کد خبر:۱۰۵۵۹۷۹
۰۸:۱۴
۱۴۰۵/۰۴/۲۳

بیانیه ۱۰ کشور در پی تشکیل ائتلاف موشکی ضدبالستیک

بیانیه ۱۰ کشور در پی تشکیل ائتلاف موشکی ضدبالستیک
اوکراین و ۹ کشور حامی کی‌یف از طرحی برای تشکیل یک ائتلاف موشکی ضدبالستیک با هدف تقویت قابلیت‌های دفاعی اروپا در مقابل تهدیدهای موشکی خبر دادند.
۰۸:۱۴
۱۴۰۵/۰۴/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از دفتر نخست وزیری انگلیس، این کشورهای دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کردند: ما، رهبران دانمارک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، نروژ، اسپانیا، سوئد، اوکراین و انگلیس، با درک تهدید فزاینده موشک‌های بالستیک و اهمیت روزافزون قابلیت‌های دفاعی برای امنیت قاره اروپا، امروز آغاز ایجاد یک ائتلاف صرفا دفاعی ضد موشک‌های بالستیک را اعلام می‌کنیم.

این بیانیه افزود: ما معتقدیم که حفاظت از اروپا نیازمند یک راه‌حل جهانی برای معماری یکپارچه دفاع موشکی به منظور جلوگیری و شکست تهدیدات موشکی آینده است که از طریق تلاش جمعی، شفافیت فناوری و همکاری صنعتی قابل اعتماد توسعه یافته است.

در این بیانیه آمده است: هدف ما ایجاد یک ظرفیت مشترک موشک ضد بالستیک برای اروپا و حمایت از فعالیت‌های مشارکتی مرتبط است. ما این کار را نه علیه هیچ ملتی، بلکه در دفاع از ملت خود انجام می‌دهیم.

کشورهای اروپایی با بیان اینکه «ما تجربه منحصر به فرد اوکراین را که در دفاع در برابر جنگ تجاوزکارانه روسیه به دست آمده است، تصدیق می‌کنیم» تاکید کردند: ما این کار را نه علیه هیچ ملتی، بلکه در دفاع از ملت خود انجام می‌دهیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha