پایگاه خبری آفتاب
۰۱ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 23 July 2026
کد خبر:۱۰۵۷۳۲۹
۱۸:۵۲
۱۴۰۵/۰۴/۳۱

امباپه با یک زن اسپانیایی فینال جام جهانی را تماشا کرد!

امباپه
کیلیان امباپه یک روز پس از شکست فرانسه در دیدار رده‌بندی، فینال جام جهانی را روی یک قایق تفریحی و در کنار استر اکسپوزیتو تماشا کرد.
۱۸:۵۲
۱۴۰۵/۰۴/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

کیلیان امباپه، ستاره فرانسوی، در حالی که به دلیل حذف تیم ملی کشورش از حضور در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بازمانده بود، دیدار نهایی اسپانیا و آرژانتین را در کنار استر اکسپوزیتو، بازیگر سرشناس اسپانیایی، تماشا کرد.

تصاویری که از این دو منتشر شده، آنها را در کنار چند نفر دیگر روی یک قایق تفریحی در حال تماشای بازی فینال نشان می‌دهد. تیم ملی اسپانیا، کشور زادگاه استر اکسپوزیتو، با پیروزی یک بر صفر مقابل آرژانتین قهرمان جهان شد.

انتشار این ویدیو بار دیگر توجه‌ها را به زندگی شخصی مهاجم فرانسوی جلب کرد. امباپه در این دوره از رقابت‌ها نتوانست به فینال برسد. فرانسه در مرحله نیمه‌نهایی با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب اسپانیا شد و از راهیابی به دیدار نهایی بازماند. با این حال، این مهاجم فرانسوی جام جهانی را با ثبت یک رکورد تاریخی به پایان رساند. امباپه در دیدار رده‌بندی مقابل انگلیس دو گل به ثمر رساند و تعداد گل‌های خود در تاریخ جام‌های جهانی را به ۲۲ رساند تا از رکورد ۲۱ گل لیونل مسی عبور کند و به بهترین گلزن تاریخ این رقابت‌ها تبدیل شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کیلیان امباپه
ارسال پیام
captcha