پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 01 August 2026
کد خبر:۱۰۵۸۶۷۸
۱۰:۵۴
۱۴۰۵/۰۵/۱۰

روایت قالیباف از نحوه اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب

محمد باقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم، گفت: با شهید لاریجانی تصمیم گرفتیم همان سحرگاه و در زمانی که مردم بر سر سفره سحری بودند، خبر را اعلام کنیم و از مردم بخواهیم به خیابان‌ها بیایند.
۱۰:۵۴
۱۴۰۵/۰۵/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،

محمد باقر قالیباف در شورای هماهنگی مجلس گفت: موضوع اصلی امروز، «قوی شدن ایران» است؛ موضوعی که بیش از هر زمان دیگری آن را احساس می‌کنیم. در چهار پنج سال گذشته، بعد از شهادت شهید سلیمانی تاکنون، تمرکز امام شهید و رهبر معظم انقلاب بر “ایران قوی” بوده است.

رئیس مجلس افزود: در گام دوم انقلاب اسلامی، ما باید با تمرکز بر قوی شدن، به سوی هدف حرکت کنیم. یکی از شروط اصلی این قوی شدن، وحدت حول محور ولایت است. ما مسئولان در درجه اول باید بسط ید برای ولایت فقیه ایجاد کنیم اگر می‌خواهیم ایران قوی داشته باشیم باید از این نقطه شروع شود؛ چرا که اگر از اینجا شروع کنیم، تک‌تک ایرانیان، خانواده‌ها، ملت و در نهایت انقلاب اسلامی و ایران عزیز ما قوی خواهند شد.

قالیباف خاطر نشان کرد: این مسیر، منوط به تثبیت پیروزی در جنگ اخیر است. ما در این جنگ پیروز شدیم، اما اکنون باید این پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم. برای این امر، کشور باید به آینده امیدوار باشد، چشم‌انداز روشنی داشته باشد و از یکپارچگی و وحدت برخوردار باشد.

وی ادامه داد: اگرچه ما در این ۴۰ روز جنگیدیم و حزب‌الله نیز ۱۰۴ روز جنگید، که این پیروزی نصیب ما شد. با این حال، اگر نتوانیم این دستاورد نظامی را از نظر حقوقی و سیاسی به جهانیان معرفی کنیم و آن را ثبت نماییم، چه استفاده‌ای از این پیروزی خواهیم داشت؟

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha