پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /مرداد /۱۴۰۵
Sunday 02 August 2026
کد خبر:۱۰۵۸۸۵۵
۱۲:۲۰
۱۴۰۵/۰۵/۱۱

رکورد سریع‌ترین پهپاد الکتریکی جهان شکسته شد

پهپاد الکتریکی
یک پهپاد با چهار پروانه ساخت شرکت N ۳ XT به سرعت ۶۹۹ کیلومتر برساعت پرواز در سطح ثابت دست یافت.
۱۲:۲۰
۱۴۰۵/۰۵/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از نیواطلس، این بالاترین سرعت ثبت شده مربوط به یک پهپاد مجهز به باتری است.

شرکت سازنده مدعی است پرواز مذکور در یک تست داخلی در ۲۶ ژوئن سال جاری میلادی انجام شده و مراسم رسمی اعطای گواهینامه جهانی رکورد‌های گینس چند هفته دیگر انجام می‌شود. نمونه اولیه پهپاد که Apex Recordhunter نامیده می‌شود، رکورد رسمی پیشین سرعت یک هواپیمای برقی (۶۵۷.۵۹ کیلومتر برساعت) را شکسته است.

چنین سرعتی فقط نمایشی نیست. شرکت آلمانی «کوانتوم سیستمز» مالک N ۳ XT، تصمیم دارد این فناوری را به طور مستقیم در سری جدید پهپاد‌های رهگیر جنگنده به کار گیرد. در میدان جنگ که هر ثانیه اهمیت دارد، چنین فناوری می‌تواند تفاوتی میان متوقف کردن یک حمله پهپادی آتی و دستیابی پهپاد به هدفش ایجاد کند.

رابرت گاردمین، مهندس ارشد این پروژه در کوانتوم سیستمز در این باره می‌گوید: دستیابی به سرعت ۶۹۹ کیلومتر برساعت یک نقطه عطف خارق العاده است، اما فقط شروع فعالیت است. ما به زودی با پهپادی که سریع‌تر پرواز می‌کند، برمی گردیم و آن را رسمی می‌کنیم.

طبق بیانیه شرکت، این پهپاد به تنهایی یک اسلحه نیست، بلکه یک سامانه نمایشی فناوری است که توسط تیم مهندسی در کوانتوم سیستمز ساخته شده که برنامه رهگیر‌ها را توسعه می‌دهند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پهپاد الکتریکی
ارسال پیام
captcha