پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۶:۱۲
کد خبر:۱۰۵۸۹۲
۲۳:۳۱
۱۳۸۹/۰۵/۲۷

یادگار امام درگذشت حجت الاسلام موسوی درچه‌ای را تسلیت گفت

۲۳:۳۱
۱۳۸۹/۰۵/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار امام راحل در پیامی در گذشت حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید تقی موسوی درچه ای را تسلیت گفت.

به گزارش جماران، متن این پیام به‌ شرح زیر است:

«انالله و انا الیه راجعون»

در گذشت برادر عزیز و گرامی جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید تقی موسوی درچه ای که عمری را در عشق به انقلاب اسلامی و امام راحل عظیم الشان(س)سپری نمود،موجب تاثر و تاسف گردید.

تلاش‌های آن مرحوم پیش از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و پس از آن و در روزهایی که با صبری مثال‌زدنی سختی‌های بیماری را تحمل می کرد و با توکل کم نظیر مشکلات را از سر می‌گذراند، همه توشه‌ای ارزشمند در پیشگاه خداوند سبحان خواهد بود.
 
ساده‌زیستی و پای‌مردی آن مرحوم، بی‌شک مزید بر ثواب جزیل و اجر جمیل الهی خواهد بود. 

از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای همه بازماندگان ایشان، صبر و اجر مسئلت دارم و امید است خداوند ایشان را با اولیاء صالحان علیهم السلام محشور گرداند.

سید حسن خمینی
26/5/1389
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حسن خمینی درچه‌ای
ارسال پیام
captcha