پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /مرداد /۱۴۰۵
Monday 03 August 2026
کد خبر:۱۰۵۸۹۵۱
۰۰:۰۸
۱۴۰۵/۰۵/۱۲

توقیف نفتکش روسیه توسط نیرو‌های اتحادیه اروپا

توقیف نفتکش روسیه توسط اتحادیه اروپا
 یک نفتکش متعلق به روسیه به بهانه کمک به مسکو برای دور زدن تحریم‌های نفتی، توسط نیرو‌های دریایی اتحادیه اروپا به رهبری ایتالیا توقیف شد.
۰۰:۰۸
۱۴۰۵/۰۵/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

این دومین عملیات اتحادیه اروپا برای توقیف نفتکش‌های روسیه در کمتر از دو هفته گذشته است.

به گزارش رویترز، وزارت دفاع ایتالیا روز یکشنبه اعلام کرد که کشتی «توآ پایو» یک نفتکش تحت تحریم اتحادیه اروپا است و هنگام حرکت از بنین به استانبول، در غرب جزیره سیسیلی پانتلریا توقیف شد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، این کشتی هفته گذشته خود را به عنوان نفتکش متعلق به کامرون معرفی کرده بود.

یک مقام آگاه گفت که ماموریت دریایی اتحادیه اروپا اختیار توقیف کشتی‌ها را در طول چنین بازرسی‌هایی ندارد، به این معنی که «توآ پایو» توقیف نشده است.

با این حال، اسناد جمع‌آوری‌شده در طول عملیات توقیف هنوز در حال بررسی است و در صورت لزوم می‌تواند توسط مقامات ملی برای اقدامات بعدی مورد استفاده قرار گیرد.

کاپیتان کشتی توآ پایو در ابتدا با هیات اتحادیه اروپا همکاری نکرد و همین امر باعث شد تیمی از نیرو‌های نظامی ایتالیا وارد کشتی شوند.

وزارت دفاع ایتالیا اعلام کرد که این بازرسی با پشتیبانی یک کشتی یونانی و یک هواپیمای گشت دریایی لهستان انجام شد و حدود ۲ساعت طول کشید و بدون حادثه به پایان رسید.

روسیه هنوز در این مورد اظهار نظر نکرده است.

این درحالیست که ماه گذشته نیرو‌های اتحادیه اروپا یک نفتکش دیگر روسیه را به بهانه استفاده از پرچم دروغین متوقف و آن را بازرسی کرده بودند.

اتحادیه اروپا ده‌ها کشتی روسیه را تحریم کرده است.

این اتحادیه ادعا می‌کند که این کشتی‌ها بخشی از «ناوگان سایه» مورد استفاده روسیه برای دور زدن محدودیت‌های صادرات نفت از زمان آغاز جنگ در اوکراین هستند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha