وی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس اعلام رسمی، این صدا ناشی از انفجار مخزن داخلی این کارخانه بوده است.
صدای بلند انفجار و دود ناشی از آن موجب نگرانی ساکنین اطراف شده و شایعاتی را شکل داده بود.
تسنیم نوشت: داود ولی، عضو هیئت مدیره شهرک صنعتی شمسآباد، درباره صدای انفجار در محدوده این شهرک صنعتی، اظهار کرد: این حادثه ناشی از آتشسوزی مخزن سوخت در یکی از واحدهای صنعتی بود که پس از آن انفجار رخ داد.
وی افزود: در پی انفجار، آتشسوزی به بخشهای دیگر این واحد صنعتی سرایت کرد و موجب گسترش حریق شد.
عضو هیئت مدیره شهرک صنعتی شمسآباد با بیان اینکه نیروهای آتشنشانی در محل حادثه حضور دارند گفت: عملیات اطفای حریق همچنان ادامه دارد و تمامی عوامل امدادی و خدماتی برای مهار آتش در محل مستقر هستند.
ولی درباره میزان خسارتهای احتمالی این حادثه نیز خاطرنشان کرد: تاکنون گزارشی از میزان خسارتهای مالی یا تلفات احتمالی دریافت نشده و بررسی ابعاد حادثه پس از پایان عملیات اطفای حریق انجام خواهد شد.