پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /مرداد /۱۴۰۵
Monday 10 August 2026
کد خبر:۱۰۶۰۱۲۹
۱۲:۴۵
۱۴۰۵/۰۵/۱۹

تجمع بازنشستگان فولاد اصفهان مقابل استانداری

تجمع بازنشستگان
تعدادی از بازنشستگان فولاد اصفهان در اعتراض به عملی نشدن مطالبات خود برای سومین‌بار مقابل ساختمان استانداری تجمع کردند.
۱۲:۴۵
۱۴۰۵/۰۵/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

جمعی از بازنشستگان صنعت فولاد اصفهان که برای حل مشکلات درمان خود و دریافت معوقاتشان در مقابل استانداری از سه روز قبل تجمع کردند امروز نیز در ادامه این خواسته‌های خود تاکید داشتند تا زمانی که مشکلات و خواسته‌هایشان مورد توجه قرار نگیرد به تجمعات خود ادامه می‌دهند. 

تجمع‌کنندگان که خواستار برقراری فوری بیمه درمانی خود، پرداخت معوقه بازنشستگی و بهبود شرایط معیشتی خود هستند، تاکید کردند: سال جاری آخرین سال اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است، اما ۳۰ درصد نهایی این طرح برای بازنشستگان صندوق فولاد، که به صندوق کشوری واگذار شده، هنوز اجرایی نشده و این موضوع موجب بلاتکلیفی بازنشستگان شده است. 

این بازنشستگان با بیان اینکه مشکل قطع درمان بازنشستگان فولاد اصفهان همچنان ادامه دارد و کارگران بازنشسته در وضعیت بد درمانی به سر می‌برند افزودند؛ با وجود پیگیری‌های انجام شده و تجمعات مکرر در مقابل نهاد‌های مختلف دولتی، صندوق فولاد بعد ازگذشت ۵ ماه با شرکت بیمه دانا قرار داد جدید منعقد کرده، اما هنوز بازنشستگان خدمات درمانی مناسب دریافت نمی‌کنند. 

وی با تاکید بر لزوم برقراری بیمه تکمیلی کارگران بازنشسته فولاد، درپایان گفتند: ما عمر خود را پای کوره‌های داغ و گردوغبار صنعت فولاد گذاشتیم و حق بیمه پرداخت کردیم. آیا عادلانه است حالا برای پوشش خدمات بیمه درمان در زمان پیری و ازکارافتادگی، با این همه مشکل رو‌به‌رو باشیم و کسی پاسخگو نباشد!

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha