پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /مرداد /۱۴۰۵
Tuesday 11 August 2026
کد خبر:۱۰۶۰۳۱۲
۱۵:۵۷
۱۴۰۵/۰۵/۲۰

کشف آثار باستانی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در مراغه

کشف آثار باستانی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در مراغه
مأموران پلیس آگاهی شهرستان مراغه در عملیاتی هوشمندانه، ۲۸ قطعه اشیای عتیقه اصل و تقلبی به ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد ریال را از یک واحد مسکونی کشف کردند.
۱۵:۵۷
۱۴۰۵/۰۵/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

سرهنگ توحید فارسی، در تشریح جزئیات این عملیات موفق اعلام کرد که پلیس آگاهی پس از دریافت اطلاعات محرمانه مبنی بر فعالیت باند تهیه، نگهداری و فروش اشیای عتیقه در یکی از محلات این شهرستان، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار داد.

به گفته سرهنگ فارسی، مأموران با بهره‌گیری از اشراف اطلاعاتی و شیوه‌های خاص پلیسی، محل پنهان‌سازی این اشیا را شناسایی کردند. در ادامه، پس از هماهنگی‌های قضایی و با همکاری یگان حفاظت میراث فرهنگی، بازرسی از واحد مسکونی مذکور انجام شد که منجر به کشف ۲۸ قطعه اشیای عتیقه (شامل نمونه‌های اصل و تقلبی) گردید.

این فرمانده انتظامی با اشاره به ارزش اقتصادی بالای آثار کشف شده، افزود: «کارشناسان ارزش تقریبی این اشیا را بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.» وی همچنین تأکید کرد که متهم اصلی این پرونده متواری است و تلاش‌ها برای دستگیری وی با جدیت ادامه دارد.

سرهنگ فارسی در پایان با تأکید بر اینکه قاچاق آثار باستانی «تاراج هویت تاریخی و فرهنگی جامعه» است، از شهروندان خواست برای حراست از میراث ملی، با پلیس همکاری کرده و هرگونه گزارش در این زمینه را از طریق مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha