پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 13 August 2026
کد خبر:۱۰۶۰۵۳۵
۰۱:۳۰
۱۴۰۵/۰۵/۲۲

پاری‌سن‌ژرمن فاتح سوپرجام اروپا شد

پاری‌سن‌ژرمن
تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن با شکست استون‌ویلا قهرمان سوپرجام اروپا شد.
۰۱:۳۰
۱۴۰۵/۰۵/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

 پاری‌سن‌ژرمن قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و استون‌ویلا قهرمان لیگ اروپا از ساعت ۲۲:۳۰ چهارشنبه شب در ورزشگاه لایپزیگ آلمان در چارچوب دیدار سوپرجام اروپا برابر یکدیگر قرار گرفتند.

در پایان این بازی پاری‌سن‌ژرمن موفق شد با نتیجه ۲ بر یک استون ویلا را شکست دهد تا برای دومین بار قهرمان این رقابت‌ها شود.

از نکات جالب توجه این دیدار قضاوت عمر عبدالقادر آرتان، داور ۳۴ ساله سومالیایی و برترین داور قاره آفریقا بود. او که با قوانین عجیب ایالات متحده آمریکا از قضاوت در جام‌جهانی ۲۰۲۶ باز ماند از سوی یوفا به عنوان داور این بازی انتخاب شد تا نخستین داور غیر اروپایی باشد که فینال سوپرجام اروپا را قضاوت می‌کند.

لحظات حساس بازی:

دقیقه ۲۰: دزیره دوئه در محوط جریمه توپ را به کواراتسخلیا رساند و این ستاره گرجستانی با یک ضربه فنی گل نخست بازی را وارد دروازه استون‌ویلا کرد.

دقیقه ۴۲: روی یک ارسال فوق‌العاده دیگر، ماجو می‌توانست با ضربه سر کار را تمام کند، اما توپش را از بالای دروازه به بیرون زد.

دقیقه ۴۵: در حالی که داور یک دقیقه وقت اضافه برای نیمه اول منظور کرده بود ارسال تماشایی جان مک‌گین با ضربه سر برایان مادجو مهاجم جوان استون ویلا همراه شد تا با باز شدن دروازه پاری‌سن‌ژرمن، دیدار به تساوی کشیده شود.

دقیقه ۶۲: دزیره دوئه با یک بغل پا تماشایی دروازه استون‌ویلا را باز کرد؛ داور اگرچه ابتدا گل را آفساید گرفت، اما در ادامه بعد از بررسی صحنه گل مورد تایید قرار گرفت تا پاریس از حریف خود پیش بیافتد.

ترکیب ابتدایی:

استون ویلا:

مارکو بیزوت، متی کش، ویکتور لیندلوف، جان مک‌گین، بوبکر کامارا، امیلیانو بوئندیا، پائو تورس، یان ماتسن، ژائو گومز، یاسین اوزجان مادجو و همینگز.

سرمربی: اونای امری

پاری‌سن‌ژرمن:

ماتوی سافونوف، اشرف حکیمی، مارکینیوش، ویلیان پاچو، نونو مندس، ویتینیا، ژائو نوس، وارن زئیر امری، دزیره دوئه، خویچا کواراتسخلیا و ابراهیم امبایه.

سرمربی: لوئیس انریکه

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha