پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 13 August 2026
کد خبر:۱۰۶۰۵۴۲
۰۸:۱۹
۱۴۰۵/۰۵/۲۲

آزمایش موشکی مخفیانه آمریکا در صحرای مراکش

آزمایش مخفیانه موشکی آمریکا در صحرای مراکش
در حالی که آمریکا به‌دنبال توسعه سریع و کم‌هزینه تسلیحات جدید است، صحرای مراکش به محل آزمایش یکی از پروژه‌های محرمانه نظامی واشنگتن تبدیل شده است؛ موشک کروز «آنتم» در نخستین آزمایش عملیاتی یک مرکز نظامی جدید آمریکا در این کشور آزمایش شد.
۰۸:۱۹
۱۴۰۵/۰۵/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از السومریه‌نیوز، آمریکا در یک آزمایش محرمانه در جنوب مراکش، موشک کروز «آنتم» را در یک مرکز نظامی جدید آزمایش کرد؛ اقدامی که بخشی از همکاری‌های دفاعی واشنگتن و رباط برای توسعه و آزمایش سریع‌تر تسلیحات جدید به شمار می‌رود.

بر اساس گزارش‌ها، شرکت دفاعی آمریکایی «کوفینانت» که فعالیت‌هایش با محرمانگی بالایی دنبال می‌شود، این آزمایش را در تأسیسات جدید ارتش آمریکا در نزدیکی شهر طانطان انجام داده است. این مرکز با هدف تسریع توسعه و آزمایش مهمات کم‌هزینه راه‌اندازی شده است.

فرماندهی آفریقای ارتش آمریکا (آفریکام) نیز اعلام کرد نیرو‌های آمریکایی و مراکشی برای نخستین بار در این مرکز نظامی تازه‌تأسیس، یک آزمایش عملیاتی با استفاده از مهمات واقعی انجام داده‌اند.

این آزمایش از سوم تا هفتم اوت و در چارچوب فعالیت‌های «مرکز چندحوزه‌ای آموزش و آزمایش آفریقا» (AMTEC) در نزدیکی طانطان برگزار شد.

آفریکام این آزمایش را گامی مهم در همکاری نظامی آمریکا و مراکش دانست و اعلام کرد این مرکز امکان آزمایش تسلیحات و فناوری‌های نوظهور در شرایط واقعی و همچنین تسریع روند انتقال فناوری‌های جدید به نیرو‌های آمریکایی و متحدانشان را فراهم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha