پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /مرداد /۱۴۰۵
Monday 17 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۱۶۱
۱۳:۲۱
۱۴۰۵/۰۵/۲۶

تحرکات نظامی ترکیه در عراق

تحرکات نظامی ترکیه در عراق
منابع آگاه از آغاز عملیات توسعه در بخش جنوبی پایگاه زلیکان در اطراف استان موصل عراق خبر دادند؛ پایگاهی که صد‌ها نظامی ترکیه‌ای در آن حضور دارند.
۱۳:۲۱
۱۴۰۵/۰۵/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

این منابع در گفت‌و‌گو با سایت خبری «المعلومة» توضیح دادند: «بخش جنوبی پایگاه زلیکان، در نزدیکی بعشیقه در اطراف شهر موصل، از چند روز پیش شاهد تحرکی برای توسعه پایگاه و احداث تأسیسات نظامی بیشتری است؛ آن هم در شرایطی که صد‌ها نظامی ترکیه‌ای در آن مستقرند.»

آنها افزودند: «این پایگاه یکی از بزرگ‌ترین مواضع ارتش ترکیه در بخش شمال عراق به‌ویژه در محدوده استان نینوا به شمار می‌رود و بیش از ۱۰ سال پیش احداث شده است.»

این منابع یادآور شدند که «این پایگاه تجهیزات نظامی سنگین و آتش‌بار‌های توپخانه‌ای را در خود جای داده است».

منابع اشاره کردند که «پایگاه زلیکان حدود ۲۰ تا ۲۵ کیلومتر از مرکز شهر موصل فاصله دارد و هر از گاهی شاهد عملیات توسعه و تقویت با نیرو‌های تکمیلی ارتش ترکیه است.»

آنها تصریح کردند: «ماهیت کار‌های در حال انجام در این پایگاه، پرسش بسیاری را مطرح کرده است؛ به‌ویژه که درباره چندوچون فعالیت‌های این پایگاه بزرگ و ماهیت اهدافی که برای آن ترسیم شده است، پنهان‌کاری صورت می‌گیرد.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha