پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /مرداد /۱۴۰۵
Monday 17 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۱۹۳
۱۵:۱۴
۱۴۰۵/۰۵/۲۶

وزیر راه و شهرسازی: ۱۰۰ هواپیما را در جنگ از دست دادیم

وزیر راه و شهرسازی
وزیر راه از افزایش ۱۰۰ درصدی ترخیص کالا از بنادر جنوبی و ازدست‌رفتن ۱۰۰ فروند هواپیما در جنگ خبر داد.
۱۵:۱۴
۱۴۰۵/۰۵/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در نشست خبری با تشریح اقدامات این وزارتخانه در جریان جنگ، گفت: دشمن علاوه بر زیرساخت‌های فرودگاهی، برق و آب، تاب‌آوری مردم را هدف قرار داد و بازسازی زیرساخت‌ها در حین جنگ با هدف بازگرداندن سریع آنها به چرخه فعالیت انجام شد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با یادآور حمله آمریکا و اسرائیل به ۴۰۰ شهر و ۲۵ استان کشور، اظهار کرد: حدود ۱۰۰ هزار واحد تجاری و مسکونی در جنگ تحمیلی دوم و سوم آسیب دیدند.

صادق با اعلام اینکه حدود ۲۵۰۰ وام ودیعه ۳۰۰ تا یک میلیارد تومانی جنگ تحمیلی پرداخت شده است، افزود: در دو شهر بندرعباس و کرمانشاه وام ۳۰۰ تا یک میلیارد تومان است.

وی با ابراز اینکه "در جنگ ۱۰۰ پرنده را از دست دادیم. "، تصریح کرد: با وجود این، ایران‌ایر با هشت فروند هواپیما پرواز‌های حج را در خلال جنگ انجام داد، در اربعین هم با وجود موانع، اما کمتر از ۱۰ هزار با تعداد زائران جابه‌جاشده اربعین ۱۴۰۴ فاصله داشتیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha