پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /مرداد /۱۴۰۵
Monday 17 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۲۱۴
۱۷:۳۰
۱۴۰۵/۰۵/۲۶

سوتی عجیب تاجرنیا در مورد آدان

آدان
علی تاجرنیا مدعی شد که آدان تا نیم فصل با استقلال قرارداد خواهد بست.
۱۷:۳۰
۱۴۰۵/۰۵/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

طی روز‌های اخیر بحث بازگشت آنتونیو ادان به استقلال دوباره جدی شده است. همان‌طور که گفتیم، در جریان حضور ادان در دبی، او با نماینده استقلال دیدار کرد، طلبش را گرفت و برای پاسخ دادن به پیشنهاد جدید باشگاه چند روز زمان خواست تا به اسپانیا برگردد و با خانواده‌اش مشورت کند.

امروز علی تاجرنیا هم اصل مذاکرات و پیشنهاد استقلال به ادان را تأیید کرد، اما در صحبت‌هایش یک نکته عجیب مطرح کرد؛ اینکه ظاهراً قرار است ادان تا پایان نیم‌فصل به استقلال برگردد!

اینجا دقیقاً همان جایی است که ماجرا عجیب می‌شود. اگر قرار است ادان دوباره بازیکن استقلال باشد، قرارداد نیم‌فصلی اساساً چه معنایی دارد؟ حداقل مدت قرارداد حرفه‌ای طبق مقررات فیفا باید یک فصل باشد و قرارداد بازیکن نمی‌تواند صرفاً برای چند ماه بسته شود.

از طرف دیگر، کدام بازیکن حرفه‌ای و عاقلی حاضر می‌شود وسط فصل به تیمی برگردد، فقط برای یک نیم‌فصل قرارداد ببندد و بعد دوباره از تیم جدا شود؟ آن هم در شرایطی که طبیعتاً برای بازگشت، باید دستمزدی متناسب با مدت قراردادش دریافت کند.

حالا مشخص نیست این حرف تاجرنیا صرفاً یک سوتی عجیب از روی ناآگاهی و بی‌اطلاعی از جزئیات قرارداد بوده یا واقعاً ادان پذیرفته قراردادی ببندد که در پایان نیم‌فصل فسخ شود و استقلال را ترک کند؛ سناریویی که اگر واقعاً وجود داشته باشد، خودش بسیار عجیب‌تر از یک اشتباه لفظی است!

به هر حال اصل مذاکره و علاقه استقلال به بازگرداندن ادان حالا تأیید شده و باید منتظر ماند تا در نهایت مشخص شود قرارداد احتمالی او با استقلال دقیقاً چه مدت خواهد بود و منظور تاجرنیا از «تا پایان نیم‌فصل» چه بوده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
آنتونیو آدان
ارسال پیام
captcha