پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /مرداد /۱۴۰۵
Tuesday 18 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۲۵۱
۲۳:۲۵
۱۴۰۵/۰۵/۲۶

ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

کریس رایت
«کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا روز دوشنبه مدعی شد که ایالات متحده تلاش‌های خود برای اسکورت و همراهی کشتی‌ها در مسیر عبور از تنگه هرمز را افزایش خواهد داد. «ما به‌طور مداوم در زمینه اسکورت کشتی‌ها برای خروج از (تنگه) بهتر خواهیم شد.» وی افزود که نمی‌داند چه زمانی میزان تردد کشتی‌ها در این آبراه به سطح پیش از درگیری بازخواهد گشت.
۲۳:۲۵
۱۴۰۵/۰۵/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

«کریس رایت» روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «پالایشگاه‌های آمریکا با ظرفیتی بی‌سابقه فعالیت می‌کنند، اما ما پالایشگاه‌هایی در خاورمیانه داریم که فعالیتشان کاهش یافته است. بنابراین، امروز (دوشنبه) با شماری از پالایشگران آمریکایی صحبت خواهم کرد تا ببینیم دولت چه کاری می‌تواند انجام دهد تا به آنها برای افزایش بیشتر میزان فرآوری و تولید کمک کند.»

وی که در محل یک دکل نفتی شرکت اکسون‌موبیل در میدلند، تگزاس سخن می‌گفت، افزود: افزایش تولید پالایشگاه‌ها در آمریکا و دیگر نقاط، کلید کاهش قیمت بنزین است.

رایت همچنین ادعا کرد: ترامپ از آمریکایی‌ها می‌خواهد با او همراهی کنند و کمی صبر داشته باشند، زیرا جهان نمی‌تواند دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را تحمل کند.

وزیر انرژی آمریکا همچنین روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه فاکس نیوز درباره تنگه هرمز مدعی شد: ما به‌طور مستمر در زمینه اسکورت و همراهی کشتی‌ها برای خروج از [تنگه]بهتر خواهیم شد و قدرت ایران همچنان کاهش خواهد یافت. بیش از ۳۰ کشتی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند و در کنار آن، انتقال نفت از طریق خطوط لوله نیز ادامه داشته است. ما همچنان در زمینه اسکورت [کشتی‌ها]بهتر خواهیم شد... روند مثبتی را شاهد خواهیم بود. ایران در حال حاضر حتی یک بشکه نفت هم نمی‌تواند صادر کند. جهان به نفت ایران نیاز ندارد!

وزیر انرژی آمریکا ادعا کرد: «ما در حال حل یک مشکل ۴۷ ساله و همچنین مساله تهدید سلاح‌های هسته‌ای هستیم. ارتش آمریکا روزانه ۸ یا ۹ میلیون بشکه نفت را [از منطقه]خارج می‌کند... آیا این آمریکا نیست که آنجا را کنترل می‌کند یا ایران است که آنچه را در آنجا اتفاق می‌افتد کنترل می‌کند؟»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha