پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /مرداد /۱۴۰۵
Tuesday 18 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۲۵۸
۰۳:۴۱
۱۴۰۵/۰۵/۲۷

روز ۱۷۱ جنگ | حمله به یک کشتی در تنگه هرمز| گفت‌وگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران

تنگه هرمز
در حالی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته است تفاهم با ایران را تمدید نخواهد کرد، رایزنی های منطقه ای برای بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات در جریان است.
۰۳:۴۱
۱۴۰۵/۰۵/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

در این گزارش اخبار مربوط به جنگ به روزرسانی می شود...

احتمال شنیدن صدای انفجار در محدوده پایگاه هوایی بوشهر
۰۹:۱۹

فرماندار بوشهر گفت: عملیات تخصصی خنثی‌سازی و انهدام مهمات عمل‌نکرده در محدوده پایگاه هوایی این شهر آغاز شد.

وی افزود: این عملیات از هم‌اکنون تاساعت ۱۲ ظهر انجام می‌شود و انفجارهای این بازه زمانی کنترل‌ شده‌است.

حمله اسرائیل به مناطقی در جنوب لبنان
۰۸:۱۹

ارتش اسرائیل دوشنبه شب و بامداد سه شنبه بصورت متناوب بلندی‌های «جبل الرفیع» در حومه نبطیه الفوقا را آماج حملات توپخانه‌ای خود قرار داد.

خبرگزاری ملی لبنان در این باره گزارش داد که توپخانه ارتش اسرائیل بلندی‌های جبل الرفیع در اطراف نبطیه الفوقا را گلوله باران کرد.

شبکه تلویزیونی المنار لبنان نیز از حملات جنگنده‌های ارتش اسرائیل به شهرک‌های «المنصوری» و «دیر سریان» در جنوب لبنان خبر داد.

این شبکه تلویزیونی همچنین گزارش داد که توپخانه ارتش اسرائیل منطقه «دوحه کفررمان» در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

قیمت نفت به ۹۱ دلار رسید
۰۸:۱۶

قیمت نفت خام برنت پس از صعود به بالاترین قیمت خود از اواخر جولای، در روز سه شنبه ۲۷ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش یافت و تا ساعت ۰۰:۰۳ به وقت گرینویچ به ۹۱.۱۴ دلار در هر بشکه رسید.

قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) پس از افزایش ۱ درصدی در روز گذشته و رسیدن به ۸۵.۳۷ دلار، در ابتدای معاملات روز سه شنبه ۴۲ سنت افزایش یافت و به ۸۵.۰۴ دلار در هر بشکه رسید.

حمله به یک کشتی هنگام خروج از تنگه هرمز
۰۸:۰۹

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از وقوع حادثه‌ای برای یک کشتی هنگام خروج از تنگه هرمز خبر داد و اعلام کرد این کشتی بر اثر اصابت یک پرتابه ناشناس آسیب است.

این سازمان همچنین اعلام کرد اصابت این پرتابه موجب وارد شدن خسارت به اتاق موتور کشتی شده و در جریان این حادثه، یکی از خدمه کشتی نیز زخمی شده است.

دیدار معاون وزیر خارجه ازبکستان با عراقچی
۰۸:۰۵

بهرام‌جان اعلایف معاون اول وزیر امور خارجه ازبکستان که برای شرکت در هشتمین دور مشورت‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان به تهران سفر کرده است، عصر روز دوشنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد.

حمله جنگنده‌های اسرائیلی به فرودگاه ادلب سوریه
۰۸:۰۲

منابع رسانه‌ای گزارش دادند که جنگنده‌های اسرائیلی فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی استان ادلب در شمال سوریه را هدف حملات هوایی قرار داده‌اند.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که نیرو‌های ترکیه در این فرودگاه مستقر هستند و حملات، باند فرودگاه نظامی را هدف قرار داده‌اند.

مشاور قالیباف: ساده‌انگارانه می‌گویند ما نیازمند یک حمله پیش‌دستانه به آمریکا هستیم تا خسته شوند!
۰۳:۴۶

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره کننده و مدیر مرکز افکارسنجی مجلس:

پایان جنگ چگونه ممکن است؟ 

نظر اول، همراهی با آمریکاست یعنی نظم امنیتی مورد مدیریت آمریکا و آن چیزی که تحت عنوان هژمونی آمریکاست را بپذیریم و بخشی از این نظم امنیتی بشویم.

نظر دوم و سوم این است که آمریکا را خسته کنیم. این خسته شدن هم از طریق حمله پیش‌دستانه است؛ برخی از دوستان می‌گویند ما نیازمند یک حمله پیش‌دستانه هستیم و این حمله پیش‌دستانه ضربه‌ای به آمریکا وارد خواهد کرد اما خسته کردن آمریکا ساده‌انگاری است.

عده‌ای می‌گویند که مذاکره لازم نیست و تاب‌آوری چند ماهه داشته باشیم و همین وضعیت نه مذاکره نه جنگ ادامه پیدا کند.

سازمان ملل: یمن در معرض خطر بازگشت به «جنگ تمام عیار» است
۰۳:۴۳

خبرگزاری فرانسه نوشت: وولکر ترک کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، همزمان با تشدید درگیری‌ها میان نیروهای حوثی یمن و نیروهای وابسته به دولت مورد حمایت عربستان هشدار داد که یمن در معرض خطر بازگشت به جنگ تمام عیار است.

شروط ۴گانه «کتائب حزب‌الله» برای همکاری با دولت عراق
۰۳:۴۲

کتائب حزب‌الله ۴ شرط را برای همکاری با دولت عراق در جریان تحویل سلاح، اعلام کرده است:

خروج کامل نیروهای اشغالگر آمریکایی از زمین و آسمان عراق

اطمینان از عدم بازگشت نیروهای دشمن آمریکایی و رهایی از تصمیمات سیاسی و اقتصادی از سلطه آمریکا

خروج نیروهای ترکیه که شمال عراق را اشغال کرده‌اند.

منحل‌شدن نیروهای پیشمرگه، زیرا آنها مسلح‌ترین شبه نظامیان و خطرناکترین برای وحدت عراق هستند.

گفت‌وگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران
۰۳:۳۷

 ریاست‌جمهوری ترکیه در این گفت‌وگو بر اهمیت ادامه مذاکرات با ایران و ضرورت پیگیری مسیر گفت‌وگو برای حل‌وفصل مسائل و کاهش تنش‌های منطقه‌ای تأکید کرده است.

درخواست مصر و کویت برای بازگشت ایران و آمریکا به یادداشت تفاهم
۰۳:۳۶

وزیران خارجه مصر و کویت با تأکید بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای، بازگشت ایران و آمریکا به یادداشت تفاهم پیشین را گامی اساسی برای ازسرگیری مذاکرات و دستیابی به راهکاری پایدار برای بحران‌های منطقه دانستند و خواستار حل‌وفصل اختلافات از مسیر دیپلماسی شدند.

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
جنگ ایران و آمریکا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حاج محمود
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
بهترین راهکار این هست که به پایگاه های آمریکا حمله پیش دستانه کنیم سربازان آمریکایی خوراک کوسه های خلیج فارس خواهند شد و ناوهای آنها در قاعر دریا سقوط می کند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
بعد از کلی هزینه تراشی برای جامعه و ملت ایران؛تحریم های سنگین اقتصادی و از دست رفتن فرماندهان لایق و ارشد نظام و همچنین رهبری شجاع و شهیدمون تازه یادش افتاده هژمونی آمریکا بپذیره!
آفتاب سانسور نکن لطفا ماهم حق داریم حرف بزنیم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
این حرفهافقط مصرف داخلی هست،توافق پشت پرده شده بدجوری هم شده.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
اگر بار دیگر شهباز شریف بخواهد در امور کشورمان دخالت کند، آثار هنری لونا سیلور را تحریم خواهم کرد🤚
پاسخ
❁❁❁
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
ملانصرالدین ‏هر روز از علف خرش ‏کم می‌کرد تا به نخوردن عادت کند! ‏پرسیدند:« نتیجه چه شد؟»
‏ملا گفت:« نزدیک بود عادت کند که مُــرد!»
پاسخ
پیرمرد بی مخ
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
مسیولین باید دست به دست هم بدن مشکلات خودشونو ریشه کن کنند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
شب رفتنی است ماندنی نیست
پاسخ