پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /مرداد /۱۴۰۵
Tuesday 18 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۳۸۹
۱۹:۳۴
۱۴۰۵/۰۵/۲۷

تارتار به ترکیب برنده دست می‌زند؟!

مهدی تارتار
سرمربی پرسپولیس ممکن است تغییراتی در ترکیب تیمش ایجاد کند.
۱۹:۳۴
۱۴۰۵/۰۵/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

پرسپولیس شروع امیدوارکننده‌ای در فصل جدید داشت و با شکست شمس‌آذر، نخستین سه امتیازش را به حساب ریخت. سرخ‌ها به‌خصوص در نیمه اول نمایش خوبی ارائه کردند و اگر در زدن ضربات آخر دقت بیشتری داشتند، می‌توانستند با اختلاف بیشتری از حریف قزوینی عبور کنند.

حالا، اما شرایط متفاوت است؛ پرسپولیس فردا در اولین بازی خانگی فصل مقابل استقلال خوزستان قرار می‌گیرد و هدف مشخصی دارد: تکرار برد هفته اول و رسیدن به شش امتیاز از دو بازی ابتدایی.

در فوتبال یک جمله معروف وجود دارد؛ «به ترکیب برنده دست نزن!» پرسپولیس هم ترکیبی را پیدا کرده که توانسته فصل را با برد آغاز کند، اما ممکن است مهدی تارتار برای بازی فردا تصمیم متفاوتی بگیرد.

شنیده‌ها از احتمال ایجاد یکی دو تغییر در ترکیب اصلی حکایت دارد؛ تغییراتی که می‌تواند به دلیل شرایط فنی، شناخت بیشتر از بازیکنان یا حتی برنامه تارتار برای مدیریت ترکیب در هفته‌های ابتدایی باشد.

حالا باید دید سرمربی پرسپولیس به همان یازده نفری که در قزوین سه امتیاز گرفتند اعتماد می‌کند یا برای اولین بازی در خانه، دست به تغییر می‌زند.

یک برد دیگر، پرسپولیس را در شروع فصل شش امتیازی خواهد کرد و می‌تواند آغاز خوب تارتار روی نیمکت سرخ‌ها را جدی‌تر از قبل نشان دهد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
پرسپولیس
ارسال پیام
captcha