پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 20 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۷۰۵
۱۲:۵۸
۱۴۰۵/۰۵/۲۹

فرشید اسماعیلی سبزپوش شد

فرشید اسماعیلی
باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن هافبک باتجربه فوتبال ایران به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.
۱۲:۵۸
۱۴۰۵/۰۵/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،

فرشید اسماعیلی فصل گذشته در فجر سپاسی شیراز حضور داشت و یکی از مهره‌های قابل اتکای پیروز قربانی در خط میانی این تیم بود. او پس از پایان همکاری با تیم شیرازی، پیشنهاد‌هایی از چند تیم لیگ برتری دریافت کرد، اما در نهایت ذوب‌آهن را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کرد تا بار دیگر در لیگ برتر و این‌بار با پیراهن سبزپوشان اصفهانی دیده شود.

این هافبک هجومی ۳۲ ساله از سال‌های گذشته سابقه بازی برای استقلال، العربی قطر، فولاد خوزستان، نساجی، پیکان و مس رفسنجان را در کارنامه دارد و تجربه بازی در شرایط مختلف فوتبال ایران و خارج از ایران را پشت سر گذاشته است. او همراه استقلال قهرمانی جام حذفی ایران را جشن گرفته و با العربی قطر نیز به عنوان قهرمانی جام حذفی این کشور رسیده است.

مدیران باشگاه ذوب آهن امیدوارند با جذب اسماعیلی بخشی از نیاز ذوب‌آهن در میانه میدان برطرف شود؛ پستی که تیم عبدالله ویسی برای آن به یک بازیکن خلاق، باتجربه و آشنا با بازی‌سازی نیاز دارد.

در صورت رسیدن به آمادگی مطلوب بدنی و هماهنگی با سایر نفرات، انتظار می‌رود اسماعیلی از هفته سوم لیگ برتر به جمع گزینه‌های عبدالله ویسی اضافه شود و نخستین حضورش با پیراهن ذوب‌آهن را تجربه کند.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرشید اسماعیلی
ارسال پیام
captcha