پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۵۸
کد خبر:۱۰۶۱۸۲
۰۸:۴۷
۱۳۸۹/۰۶/۰۱

نوری مدیرعامل سازمان خصوصی‌سازی شد

۰۸:۴۷
۱۳۸۹/۰۶/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، پیمان نوری معاون وزیر اقتصاد و مدیرعامل سازمان خصوصی‌سازی کشور شد. 

با پذیرش درخواست بازنشستگی غلامرضا کردزنگنه از مدیرعاملی سازمان خصوصی‌سازی توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی، پیمان نوری مدیرعامل بانک رفاه کارگران جایگزین وی در این سازمان شد.

همچنین وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی، کردزنگنه را به عنوان مشاور خود منصوب کرد. مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان خصوصی نیز در روزهای آینده برگزار می‌شود.

سازمان خصوصی سازی به عنوان سازمانی نو پا با مسائل و مشکلات عدیده ای مواجه است، در عین حال به شدت نیز زیر ذره بین مجلس قرار دارد، ضمن اینکه اجرای اصل 44 قانون اساسی به عنوان یکی از مهمترین برنامه های اقتصادی در دستور کار این سازمان است.

غلامرضا حیدری کردزنگنه از اوایل شروع به کار دولت نهم تاکنون ریاست سازمان خصوصی سازی را برعهده داشته است.
 
وی پیش از این سمت، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کل کشور بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha