پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /مرداد /۱۴۰۵
Friday 21 August 2026
کد خبر:۱۰۶۱۸۲۴
۱۳:۰۸
۱۴۰۵/۰۵/۳۰

تأکید منادی بر گذار دانشگاه آزاد از وابستگی به شهریه

تأکید منادی بر گذار دانشگاه آزاد از وابستگی به شهریه
رئیس کمیسیون آموزش مجلس با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری دانشگاه آزاد از قانون جهش تولید دانش‌بنیان، خواستار توسعه همکاری‌های این دانشگاه با صنعت و جایگزینی درآمدهای غیرشهریه‌ای با الگوهای سنتی تأمین مالی شد
۱۳:۰۸
۱۴۰۵/۰۵/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

علیرضا منادی سفیدان در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، با اشاره به جایگاه ممتاز واحد تبریز به عنوان نخستین واحد این دانشگاه در کشور، اظهار داشت: دانشگاه آزاد نباید به درآمدهای شهریه‌ای متکی باشد؛ بلکه باید با فعال‌سازی ظرفیت‌های ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان و بهره‌گیری از توان علمی استادان و دانشجویان در پروژه‌های صنعتی، به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کند.

وی با تأکید بر لزوم پرهیز از فعالیت‌های جزیره‌ای، ایجاد شبکه علمی مشترک میان دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی را ضرورتی برای هم‌افزایی دانست و افزود: دانشگاه‌ها باید برای حوزه‌های پیشران نظیر هوش مصنوعی، کوانتوم و علوم شناختی برنامه‌ریزی جدی داشته باشند.

منادی همچنین با اشاره به چالش‌های اقتصادی بیمارستان امام سجاد (ع) تبریز، بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین و مساعدت وزارت بهداشت برای بهبود وضعیت مالی این مرکز درمانی و توسعه خدمات آموزشی از جمله رشته داروسازی تأکید کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha