پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /شهريور /۱۴۰۵
Tuesday 25 August 2026
کد خبر:۱۰۶۲۴۳۴
۰۸:۲۳
۱۴۰۵/۰۶/۰۳

معاون ترامپ: کانادا بدون محافظت آمریکا مورد تهاجم قرار می‌گیرد

جی‌دی ونس
جی‌دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا در بحبوحه تنش‌ها با اوتاوا گفت که کانادا بدون محافظت ایالات متحده مورد تهاجم کشور‌های دیگر قرار می‌گیرد.
۰۸:۲۳
۱۴۰۵/۰۶/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از آناتولی، ونس دوشنبه در سخنانی در شهر «بروئر» واقع در ایالت مین در مرز کانادا اظهار کرد: کانادا کشوری است که در ارتش خود سرمایه‌گذاری کافی نکرده است و اگر چتر حمایتی ایالات متحده نبود، توسط یک کشور خارجی مورد حمله قرار می‌گرفت.

وی همچنین از کانادا به دلیل تنش‌های تجاری اخیر انتقاد کرد و اوتاوا را به طرح کردن خواسته‌های غیرمعقول در جریان مذاکرات متهم کرد.

معاون رئیس جمهور آمریکا افزود: آنها با مجموعه‌ای از خواسته‌های غیرمنطقی و لحظه آخری وارد شدند. من فکر می‌کنم که ما باید به توافق برسیم، اما فکر می‌کنم باید پیامی بلند و واضح به نخست وزیر کانادا بفرستیم: دست از سوءاستفاده از مردم مین بردارید. دست از سوءاستفاده از آمریکا بردارید. دیگر تمام شده است. ما انتظار داریم در سیاست تجاری انصاف رعایت شود.

مذاکرات میان دو کشور طی هفته‌های اخیر با تمرکز بر تعرفه‌های پیشنهادی ۵۰ درصدی آمریکا بر بیش از ۲۰ میلیارد دلار از کالا‌های کانادایی ادامه داشت. این تعرفه‌ها طیف گسترده‌ای از محصولات از جمله چوب، سیمان، تخته‌های چندلایه و تجهیزات هاکی را شامل می‌شود.

در پی بی‌نتیجه ماندن این مذاکرات، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده از اول ژانویه ۲۰۲۷ (۱۱ دی ۱۴۰۵)، تعرفه‌های گمرکی بر خودروها، قطعات خودرو و فولاد کانادا را به ۵۰ درصد افزایش خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha