پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /شهريور /۱۴۰۵
Tuesday 25 August 2026
کد خبر:۱۰۶۲۵۵۴
۱۵:۳۸
۱۴۰۵/۰۶/۰۳

قطر: دوحه به تلاش‌های میانجی‌گرانه خود میان آمریکا و ایران ادامه می‌دهد

ماجد الانصاری
سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با هشدار نسبت به پیامد‌های گسترش تنش میان واشنگتن و تهران، تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران را یکجانبه توصیف کرد.
۱۵:۳۸
۱۴۰۵/۰۶/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از شبکه الجزیره، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد تحریم‌های آمریکا علیه ایران یکجانبه است و دوحه از تلاش‌های میانجی‌گرانه برای حل بحران حمایت می‌کند.

الانصاری گفت که قطر طی دوره گذشته با طرف‌های درگیر در تنش میان آمریکا و ایران در تماس بوده و تلاش کرده است زمینه بازگشت دو طرف به مذاکرات را فراهم کند.

وی افزود: قطر از همان روز نخست تأکید کرده است که هرگونه تشدید تنش در منطقه، پیامد‌های آن را به سراسر منطقه و حتی جهان گسترش خواهد داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر همچنین درباره وضعیت تنگه هرمز گفت: وضعیت این تنگه باید به شرایط پیش از بحران بازگردد و آزادی کشتیرانی در آن باید تضمین شود.

الانصاری در بخش دیگری از اظهارات خود درباره نقش اسرائیل در تحولات منطقه اظهار داشت: اگر اسرائیل می‌خواهد بخشی از منطقه باشد، باید به تعهدات خود عمل کند.

وی در ادامه اعلام کرد که کشور‌های حاشیه خلیج فارس برای مواجهه با سناریو‌های مختلف تشدید تنش، هماهنگی کاملی با یکدیگر دارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد دوحه همچنان به تلاش‌های میانجی‌گرانه خود میان آمریکا و ایران ادامه می‌دهد و در این زمینه تحول جدیدی رخ نداده است.

وی افزود که رایزنی‌ها و تماس‌ها با طرف‌های مختلف همچنان ادامه دارد و هرگونه تشدید تنش، پیامد‌های گسترده‌تری برای منطقه و جهان به همراه خواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر تأکید کرد که اولویت این کشور، دستیابی به توافق میان طرف‌های مختلف است و دوحه از هیچ طرفی در برابر طرف دیگر حمایت نمی‌کند. همه کشور‌های حوزه خلیج فارس از دستیابی به یک راه حل مسالمت آمیز برای بحران میان ایالات متحده و ایران حمایت می‌کنند.

وی همچنین از تصمیم دولت آمریکا برای حذف نام سوریه از فهرست کشور‌های حامی تروریسم استقبال کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر همچنین خواستار اعمال فشار بر اسرائیل برای اجرای طرحی شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا درباره غزه ارائه کرده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha