پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۲:۴۳
کد خبر:۱۰۶۲۶۳
۲۲:۳۱
۱۳۸۹/۰۶/۰۱

محسنی اژه‌ای تعلیق 3 قاضی پرونده کهریزک را تایید کرد

۲۲:۳۱
۱۳۸۹/۰۶/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب:‌ حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای خبر تعلیق 3 مقام قضائی مرتبط با پرونده کهریزک را تایید کرد.
حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای دادستان کل کشور عصر امروز دوشنبه در حاشیه برگزاری مراسم گرامی‌داشت سالروز شهادت شهید لاجوردی در جمع خبرنگاران، خبر تعلیق 3 قاضی پرونده کهریزک را نیز تایید کرد. 

وی در مورد پرونده کوی دانشگاه نیز گفت: پرونده کوی دانشگاه در دادسرای نظامی تهران رسیدگی می‌شود البته بنده هم گفته بودم که باید به این پرونده سرعت بیشتری در رسیدگی‌ها داده می‌شد. اما با پیگیری‌هایی که از سوی رئیس قوه قضائیه و توسط هیأت 3 نفره دستگاه قضایی شده است، این پرونده در حال حاضر از وضعیت مناسبی برخوردار بوده و روند تحقیق در حال حاضر خوب است. 

اژه‌ای افزود: پرونده اگر احتمالا متهمین متعددی داشته باشد، مرجع رسیدگی به تشخیص قاضی می‌تواند به متهمین مرتبط هم رسیدگی کند، درحال حاضر نظر قاضی پرونده این بوده که چون مسائل مهم در صلاحیت وی بوده است، لذا او می‌تواند موارد جانبی را هم خود رسیدگی کند. 

اژه‌ای همچنین هرگونه اظهار نظر در رابطه با لایحه حمایت از خانواده نیز به اتمام رسیدگی‌ها در این باره در مجلس شورای اسلامی موکول کرد
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۲
اسمشون را هم اعلام كنيد
پاسخ