پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /شهريور /۱۴۰۵
Tuesday 01 September 2026
News ID:۱۰۶۳۷۰۲
۱۵:۵۳
۱۴۰۵/۰۶/۱۰

اعضای هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس انتخاب شدند

اعضای هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس انتخاب شدند
کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با برگزاری انتخابات، هیات رئیسه این کمیسیون را مشخص کرد.
۱۵:۵۳
۱۴۰۵/۰۶/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،

جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی برای تعیین اعضای هیئت رئیسه این کمیسیون در اجلاسیه سوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، امروز سه‌شنبه (۱۰ شهریور ماه) برگزار شد و حسینعلی حاجی دلیگانی با (۱۱) رأی به عنوان نایب رئیس اول و سید محمد موحد با (۹) رأی به عنوان نایب رئیس دوم کمیسیون انتخاب شدند.

همچنینمحمد معتمدی زاده با (۱۲) رأی به عنوان دبیر اول، حبیب قاسمی (۸) رأی به عنوان دبیر دوم انتخاب شدند و محمد امیر با (۱۳) رأی به عنوان سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی برای اجلاسیه سوم انتخاب شد.

پیش از این در نشست مجازی مجلس شورای اسلامی که ۲۸ مرداد برگزار شده بود، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر با رأی اکثریت نمایندگان مجلس به عنوان رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی برای اجلاسیه سوم مجلس شورای اسلامی انتخاب شده بود.

بر خلاف سایر کمیسیون‌ها که در جلسات خود و با رای اعضاء، هیات رئیسه انتخاب می‌شوند، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس باید با رای همه نمایندگان مجلس در جلسه علنی انتخاب شود.

Error Report
ارسال پیام
captcha