پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /شهريور /۱۴۰۵
Thursday 03 September 2026
کد خبر:۱۰۶۴۰۱۰
۱۴:۲۸
۱۴۰۵/۰۶/۱۲

کلاف سردرگم تیم امید

حسین عبدی
ماجرای اردوی آماده‌سازی تیم امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا بسیار بغرنج شده است.
۱۴:۲۸
۱۴۰۵/۰۶/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

 فقط پنج بازیکن خود را به اردو تیم امید معرفی کردند و سرمربی این تیم به نشانه اعتراض که این روند آماده‌سازی، اصلا حرفه‌ای نیست، اردو را لغو کرد.

باشگاه‌هایی که بازیکنانشان به اردو فراخوانده شده‌اند اعلام کرده‌اند که در مقطع فعلی، با توجه به بازی‌های لیگ امکان در اختیار قرار دادن بازیکنان به تیم امید را ندارند.

 می‌دانیم که بازی‌های آسیایی در تقویم فیفا نیست و طبق قانون باشگاه‌ها می‌توانند به تیم ملی بازیکن ندهند. از آن طرف تیم امید پشتوانه فردای تیم ملی و سرنوشتش برای همه مهم است، حالا کسب مدال در بازی‌های آسیایی برای ورزش کشور چقدر اهمیت دارد، به کنار! از طرفی، بهترین بازیکنان این مقطع سنی در لیگ برتر بازی می‌کنند و در باشگاه‌های خود فیکس هستند، پس نمی‌توان آنها را کنار گذاشت و سراغ رده‌های پایین‌تر رفت.

 این یعنی راه حل برای برون‌رفت از چنین معضلی، تعطیلی لیگ است! کاری که زمان کی‌روش بار‌ها انجام شد. اما در مقطع کنونی، همه می‌دانیم که برگزاری مسابقات فوتبال به عنوان نمادی از زندگی طبیعی اهمیتی فراورزشی دارد. پس حالا که هم سرمربیان لیگ برتر حق دارند و هم حسین عبدی، چه باید کرد؟

 حسین عبدی از اردیبهشت ماه سال جاری چندین جلسه با فدراسیون برگزار کرده و از مهدی تاج قول مساعدت برای اردوی تیم ملی گرفت؛ دیدیم که وزیر ورزش با مدیران باشگاه‌های بزرگ جلسه گذاشت و خروجی آن نیز که همکاری با فدراسیون و تیم امید بود، اعلام شد، اما در عمل هیچ نتیجه‌ای نداشت! چرا که در ورزش، مدیریت دستوری راه به جایی نمی‌برد! حال سوال اولیه کماکان باقیست که چه باید کرد؟

گزارش خطا
برچسب‌ها:
حسین عبدی
ارسال پیام
captcha